Gateway Mall & IKEA

>> lørdag den 27. november 2010

Vågnede op til en dejlig morgenmad bestående af amerikanske vafler med græskarsmag - skønt! Her i efteråret har amerikanerne alskens mad med græskarsmag, hvilket er virkelig lækkert, og noget jeg har nydt godt af. Micah sov over sig, så jeg måtte op at vække hende. Da hun var klar, kørte vi mod downtown Salt Lake City.
Micah skulle researche hendes familiehistorie på et specialiseret bibliotek tæt på templet, så hun satte mig af ved Gateway Mall, hvor jeg tilbragte lidt over tre timer. Det var dejligt at kunne gå rundt i mit eget tempo, gå ind i de butikker jeg havde lyst til og bruge så lang tid i prøverummene, som jeg havde brug for. Misforstå mig ikke, jeg elsker at have selvskab når jeg shopper, for det er altid godt at høre andres mening. Men jeg er af natur en meget ubeslutsom person, og jeg bruger evigheder på at prøve tøj.
Mange af butikkerne havde stadig udsalg efter Black Friday i går, og det kunne jeg selvfølgelig ikke modstå! Jeg fik købt 1 par jeans, 2 cardigans, 2 hættetrøjer og 2 toppe. På vejen tilbage var vi forbi Target, hvor jeg købte en undertrøje til den kolde fodboldsæson. Ganske lækkert hvis jeg selv skal sige det! Men spørg mig ikke hvordan jeg nogensinde skal få alt dette med hjem til Danmark igen :P


Gateway Mall - tag jer ikke af det triste udseende, det var bare overskyet i dag.

Efter en omgang hjemmelavet tunsandwich og en hurtig pakning, sagde vi farvel til tante Julie og onkel Ron. Vi kørte dog ikke direkte mod Las Vegas, da vi lige var en tur forbi IKEA - ja netop, den svenske møbelforretning som er ved at overtage verden! Den i Salt Lake City er åbenbart den tætteste på Vegas, hvilket er hele 6 timers kørsel væk. Jeg gik og læste alle de svenske navne på tingene højt, og oversatte nogle af dem for Micah, som prøvede at efterligne min udtalelse - meget morsomt. Micah købte en del forskellige ting, dels for andre som havde bestilt, og jeg fik da også lige fingrene i noget svensk knækbrød! Det var næsten som at være tilbage i Danmark igen!
Efterfølgende var det bare én lang, uendelig køretur tilbage til Las Vegas. Rigtig skulle vi først være taget hjem i morgen, men fordi det bliver stormvejr i Utah lørdag aften og op ad søndagen, kørte vi hjem i dag. Det tog os mellem 6 og 7 timer, hvoraf jeg sov eller stirrede ud af vinduet det meste af tiden. Fik dog endnu engang stillet en masse spørgsmål om alt mellem himmel og jord, bogstaveligt talt. Mange tak til Micah, for at have tålmodighed med mig og skære tingene ud i pap for mig :)


Mig med vores tunge IKEA-pose.

2 kommentarer:

Grethe,  28. november 2010 kl. 13.47  

Hej Sophie
Dejligt med endnu en shoppe tur - og så til de priser. Nyd det mens det er billigt:) Jeg kan rigtig godt lide din nye grønne hættetrøje. Vi har været på julemarked i Lübeck. Hyggeligt, masser af boder med mad og drikke. Et spændende besøg i en kirke, hvor forskellige kunsthåndværkere solgte af deres ting. Men din søde mor siger, jeg har så meget krimskrams, så jeg købte ikke noget:) På vej hjem til hotellet spiste vi på en god kinesisk restaurant.

Mor,  28. november 2010 kl. 14.08  

Hej skat

Jeg har ikke glemt, hvordan det er at være ude at shoppe med dig - vil ikke kalde dig ubeslutsom men grundig og velovervejet :-) Jeg er ganske sikker på at vi finder en løsning på det med at sende noget hjem - men måske det nuværende er skiftet ud med noget nyt - hvem ved :-)

Goodbye Salt Lake City og hello again Las Vegas -hverdagen kalder igen - en masse oplevelser og nyt tøj rigere. Synes du kan være ganske godt tilfreds ♥

Love and miss you so much

Send en kommentar