Nevada


Staten Nevada ligger i den sydvestlige del af USA, og består for det meste af ørken og bjerge. Det er en tyndt befolket stat, på trods af at det er den syvende største. Det er den tørreste og tredje varmeste stat i landet. Hovedstaden er Carson City, men den største og mest velkendte by er Las Vegas. Staten var tidligere kendt for minedrift, og den er hjemsted for flere militærbaser, blandt andet den sagnomspundne Area 51.

Las Vegas er Nevadas største by med omkring lidt under 2.000.000 indbyggere. Byen er knap nok 100 år gammel, og har i mange år været den hurtigst voksende by i USA. Den er bedst kendt for sine spillekasinoer, bryllupskapeller, fine restauranter og glamourøse shows.

Skolen jeg går på hedder Las Vegas High School og er byens første high school. Den blev for nogle år siden blev flyttet til den nordøstlige del af Las Vegas. Der går lidt over 3.000 elever på skolen, som er fordelt på fire klassetrin fra 9 - 12 klasse.Skolens farver er sort og rød, og maskotten er en 'wildcat'.

Vejret i Las Vegas og område er et typisk ørkenklima. Sommeren er utrolig varm og tør, mens vinteren er mild og forholdsvis kort. Byen nyder godt af cirka 300 dages solskin om året. Til gengæld er regnvejr et sjældent syn, og der kan gå måneder ad gangen uden så meget som en dråbe regn.