Om mig


Mit navn er Sophie Frederiksen, og jeg er 16 år. Jeg er født og opvokset i Danmark, men denne sommer krydser jeg atlanten for at tilbringe 10 måneder som udvekslingsstudent i USA. Min værtsfamilie bor i Las Vegas i staten Nevada, og jeg er en junior på Las Vegas High School.
Jeg er med den skandinaviske organisation Explorius, selvom jeg herovre hører til den amerikanske organisation International Student Exchange (ISE). Denne blog er for min familie, mine venner og hvem der ellers finder min udveksling interessant, så de kan følge med i mine oplevelser ;)

Tak til...


Explorius for at have godkendt mig og give mig mit livs oplevelse, samt bragt mig sammen med en masse andre skønne mennesker, som jeg håber på at kunne bevare kontakten med.

Min lærer for til dels at overbevist mig om at tage afsted, og for at have skrevet en god bedømmelse af mine kundskaber.

Mine venner og familie for at have udvist interesse omkring min udveksling. Nogle af jer har været utrolig søde og støttet og opmuntret mig, når jeg er blevet i tvivl, og nogen har givet udtryk for deres (non-positive) holdning.

Min mor for altid at støtte mig og være der for mig, selv når jeg har været usikker på hvad jeg ville. Du gav mig 16 dage til at rejse rundt og opleve Amerika, og da jeg ville tilbage stod du klar med din støtte. Du har gjort det muligt for mig at opfylde min drøm!

Stil mig et spørgsmål