Freemont Street Experience

>> torsdag den 9. september 2010

Hver skoledag er lidt bedre end den forrige, efterhånden som jeg får snakket mere med dem i mine klasser. I Algebra II H kom ham som sidder foran mig hen og gav mig et kram da timen startede - ja, noget af en overraskelse, haha. Han stiller masser af spørgsmål - gerne midt i timen - og er generelt sjov at snakke med. Bare ærgerligt at jeg skifter klassen ud med Applied Algebra II i morgen. Øv øv!
Cross country var forholdsvis nemt i dag, eftersom vi har et meet/race på lørdag. Vi løb indianer-løb, hvor du løber på en linje og den bagerste skal overhæle den forreste.

Fik et lift hjem af Shelby igen, hvorefter jeg hoppede i bad. Fik skrevet lidt på Facebook med Mike, ham fra Algebra, og han blev helt knust over at jeg skiftede klasse. Han tilbød mig endda at hjælpe mig med alle mine lektier året rundt! Virkelig sjovt, men også sødt. Om aftenen kørte Heidi og mig ind til byen, hvor vi mødte Micah på en indisk restaurant. Endnu engang fik jeg konstateret, at indisk mad ikke er noget for mig - min mave var ikke ligefrem glad for mig bagefter.
Efter aftensmaden tog Micah i motionscenteret, mens Heidi tog mig med ind gennem Las Vegas centrum. Vi parkerede bilen og tog på Freemont Street Experience, en lang gade med casinoer på hver side med tag over. Det var virkelig en oplevelse, med blinkende lygter, neon-skilte og showgirls. De havde et lysshow i loftet hver time, så vi blev og så et til sangen "American Pie". Det var et helt fantastisk og overværende syn, og her taler jeg ikke bare om lysshowet!
Jeg fik ikke læst nogle lektier i dag eller øvet til mine tests i morgen, men den her aften har været det hele værd! Jeg har ordforrådsprøve og franskprøve i morgen, men det skal nok gå ;)

Er forresten junior, som svar på spørgsmålet i forrige indlæg. Hvad hedder du, anonyme? Udveksling er helt klart en fantastisk oplevelse, lige meget hvor i verden du rejser hen, så jeg kan helt klart anbefale det. Og har personligt haft en rigtig god oplevelse med Explorius indtil videre. Go for it! ;)4 kommentarer:

Inge og Buster,  10. september 2010 kl. 02.44  

Hej, søde Sophie!
Du skal lige have en hilsen fra Buster og mig. Vi har det godt og nyder begge, at jeg er gået på efterløn.
Det er simpelthen fantastisk, at du oplever så meget, dejligt for dig. Du er også utrolig god til at delagtiggøre os andre i dine mange oplevelser. Du burde lave en aftale med et ungdomsblad, så dine erfaringer kan komme andre unge til gode, og du kunne tjene lidt penge. Prøv at undersøge det. Jeg begriber ikke, hvordan du når hele dit tætpakkede program, respekt. Heldigt for dig med sådan en god værtsfamilie med plads og overskud.
I går torsdag var jeg med din mor i Jylland, hvor jeg besøgte gode venner i Åbenrå i 8 timer. En rigtig god dag, lang køretur, anstrengende for din mor, synes jeg.
I morgen skal der være Krudtværksfestival her i byen. Håber på tørvejr. Det regner lidt i dag, sommeren er vist forbi.
Hav det rigtig godt, Sophie, og pas godt på dig selv!
Mange hilsner fra Inge.

Anonym,  10. september 2010 kl. 13.25  

Grethe skrev
Min mave, mit sind og sjæl er vældig glad for indisk mad efter 3 gange at have besøgt dette spændende land. Faktisk har maden sammen med massage bevirket at jeg har tabt mig, men jeg har jo også i modsætning til dig et par overflødighedshorn:) Hvor er jeg glad for at læse, at det bliver bedre i skolen for hver dag. Hvad kan det ikke ende med? Sikke en oplevelse at opleve Las Vega om aftenen, og igen, hvor er du heldig med din værtsfamilie. Din mor kommer hjem imorgen, glæder mig til hun er her igen:)Vil på job imorgen, vejret bestemmer hvor længe. Pas godt på dig og god weekend

Mor,  10. september 2010 kl. 14.31  

Hej skat
Hvor lyder det godt at du synes at skoledagene bliver bedre og bedre. Det hjælper med lidt tilvænning fra alle sider - gad godt have været en flue på væggen da Mike gik hen og gav dig et kram - sikker på, at du blev meget overrasket.. Rigtig sødt af ham, synes jeg og rigtig hyggeligt, hvis I kan sludre lidt sammen, når jeres veje krydses.

Sjovt du nævner indianer-løb - sådan noget lavede vi da jeg spille håndbold men vidste ikke at man kaldte det for indianer-løb :-)

Lyder som en fantastisk oplevelse i Freemont street - og sådan noget skal der være tid og plads til (stor tak til Heidi fordi hun også gav dig den oplevelse.

Jeg er sikker på at du klarer de 2 tests i fransk :-)

P.S. Dejligt at der også bliver taget billeder af dig <3

Elsker dig min Tulle

Kys fra Mor

Emilie,  12. september 2010 kl. 05.56  

hej sophie.. jeg elsker din blog :D jeg kunne rigtig godt tænke mig at blive udvekslingsstudent i usa, men jeg er bare bange for om det bliver for svært at være væk fra familien i et år? var du ikke også det? men jeg tænker bare lidt, oplevelsen må jo veje meget mere end det at man har lidt hjemve.. ih det er sådan en stor beslutning men jeg ved det kommer til at blive et fantastisk år man ikke glemmer,. synes det er sejt du tør ;)
og håber på selv at komme afsted :)

Send en kommentar