Enden på weekenden

>> søndag den 19. september 2010

Dagen startede med en lækker morgenmad bestående af Dutch Babies, som er en slags hollandske/tyske pandekager ifølge min værtsmor. De er rigtig gode sammen med smør og maple syrup, skal det lige siges!
Efter morgenmaden tog vi i kirke, selvom vi dog var lidt sent på den. Little Ernie og Caleb var som sagt med os i dag, eftersom Melissa og Ernie er i Oregon i denne weekend. De tre timers kirke var kedelige og gik ubeskriveligt langsomt, specielt fordi jeg var træt og mest af alt bare havde lyst til at sove.
Humøret blev dog straks bedre, da jeg kom hjem og fik Skypet med verdens bedste mor, gudmor og lillesøster! Det er så skønt at få snakket med jer, og ærger mig over at det er så svært at finde tid til det.
Resten af dagen gik med lektier, tidlig aftensmad og flere lektier. Heidi og Layne kørte Ernie og Caleb hjem om aftenen, og Mike kørte ind til lufthavnen for at hente Micah. Layne bliver hos Ernie og Melissa og overnatter til i morgen, mens Micah lige er kommet hjem fra en weekend i Phoenix, Arizona.
Er temmelig gnaven og har hjemve lige nu, fordi det tog så lang tid at skrive min persuasive essay for U.S. History H. Den tog lang tid at skrive, og så gad printeren ikke virke
Jeg fik forresten min pakke nr. 2 fra Danmark i går. Den indeholdt dollars, kammerjunker, saltlakrids, müsli og Kims chips. Mmmh, lækkert! Tusind tak til malerens rejsefond fra Marstal ;)

Spørgerunden er stadig  i gang, så fyr endelig løs hvis i går og spekulerer på noget. Der findes ingen dumme spørgsmål, kun dumme mennesker. Just kidding, haha ;)


4 kommentarer:

Anette,  19. september 2010 kl. 23.09  

tillykke med fødselsdagen til lillesøsteren! :D

Nanna Christensen,  20. september 2010 kl. 11.01  

Hvor mange penge har du sparet op til dette ophold?
Hvordan er det at få venner derover? Lidt eller svært?
Hvad lå dit gennemsnit på? Og hvad fik du i engelsk da du gik i skole?
Hvad var din grund til at rejse et år på udveksling?

Der kom sgu en del spørgsmål :D

Anonym,  20. september 2010 kl. 12.43  

Grethe skrev

Velbekomme fra rejsefonden:)

Mor,  20. september 2010 kl. 13.31  

Hej skat.

Det har været en begivenhedsrig weekend og så kan søndagen nogen gange være lidt træls at komme igennem. Men så var det godt at få skypet lidt med familien - det er også længe siden. Dejligt at se dig og høre om dine oplevelser "face to face".
Håber du fik mailet din opgave til læreren, når du nu havde brugt så lang tid på den.

Love and miss you very much <3

Send en kommentar