Harry Potter and the Deathly Hallows

>> fredag den 3. december 2010

Efter en lang fredag med skole og fodboldtræning, blev det endelig weekend. Men eftersom jeg fik under 5 timers søvn igår, faldt jeg halvt i søvn i student council, mens vi fik vist en video. Og lige netop i dag, hvor jeg er super træt, beslutter de at det skal have konsekvenser. Så jeg skal åbenbart rense pensler efter skole på mandag. Juhuu - rend mig!
Heidi hentede mig efter træning, hvorefter jeg kom hjem og skiftede tøj, og fik krøllet hår af Layne. Da Micah kom hjem fra arbejde, tog Heidi, Micha og jeg hen og spiste på Pei Wei, en asiatisk restaurant - jeg fik Pork Egg Rolls, mums! Bagefter tog Heidi hjem, mens Micah og jeg kørte videre til Sam's Town. Her så vi Harry Potter 7, eller i hvert fald den første af de to film.
Den var faktisk rigtig god, med flotte effekter og tro til bogens plot. Som Micah sagde: "There was more skin that I'd have expected... but I liked it!" Haha, en lille insider joke, vi var færdige af grrin :P


Her i Las Vegas ligger biograferne inden i de store casinoer, såsom Sam's Town.

8 kommentarer:

Emilie,  4. december 2010 kl. 04.35  

Hej Sophie :-) jeg skal på udveksling til næste år i usa. Og jeg håber, at der er cross county på mon skole, da jeg rigtig gerne vil være med i en sport både for det sociales skyld men også for at bevæge mig og sådan. Er bare ikke så gode til det med bolde og sådan så derfor tænkte jeg at xc ville være en god idé :-) . Men jeg ville bare høre, om du synes det var virkelig hårdt i starten og sådan?? :-) og hvor meget løber man hver dag i starten, ved godt det er forskelligt fra hold til hold, men hvordan var det med dig :-)

Sophie 4. december 2010 kl. 13.35  

Hej Emilie :) Cross country er nok min nye yndlingssport, og det skyldes både holdet og sporten. Kunne ikke anbefale en bedre sport!
Det var rigtig hårdt for mig i starten, men det var mest på grund af Las Vegas' utrolig varme sommer, som kommer op omkring 45 grader dagligt. Så medmindre du kommer til en af ørkenstaterne eller en sydlig stat, er det ikke så hårdt i starten.Man skal bare lige vænne sig til at holde et godt tempo i længere tid ad gangen. Det er normalt at løbe 5 - 6 miles om dagen, men dagen før og efter et løb er ofte meget lette. Nogle gange løb vi i en halv time, andre gange helt op til 50 min. Man vænner sig til distancen forholdsvist hurtigt, men løbene er altid super hårde!
Men jeg elskede virkelig at løbe cross country, hvilket også skyldtes mine holdkammerater. Mange cross country teams holder et pasta party før et løb i weekenden, hvor man spiser pasta og hænger ud. Jeg havde nogle virkelig gode tider, og jeg tror allerede jeg kan sige, at det nok er min favoritsport ud af de tre jeg kommer til at dyrke herovre! Når det så er sagt, så synes jeg det er super fedt at du skal på udveksling - elsker at høre om andre som skal afsted :) Har du nogle bestemte ønsker mht. stater?

Mor,  4. december 2010 kl. 23.59  

Hej skat

Sku du ikke komme ud for værre ting end at rense pensler, går det nok. Men underlig måde at "straffe" folk på.

Lyder hyggeligt med asiatisk mad og Harry Potter til dessert :-)

Elsker og savner dig ♥

Emilie,  5. december 2010 kl. 01.22  

Nej jeg har valgt ikke at ønske stat, for kan simpelthen ikke bestemme mig ;-) jeg har aldrig været i usa, så jeg ved ikke hvilke stater jeg bedst kan lide.
Det lyder altså super hyggeligt med pasta partiets og alt det :-) jeg har jo også læst din blot og jeg synes det lyder som en rigtig sjov sport :-) jeg glæder mig UTROLIGT meget til at skulle afsted! :-)

Emilie,  5. december 2010 kl. 02.29  

Sophie, var du nogensinde hm sådan bange/nervøs for at tage afsted og for at tage væk fra dine venner og familie? :) Det er jeg nogengange, men altså det overgår på ingen måde det, at jeg glæder mig til at tage afsted :-)og det er vel også sådan det skal være :-)

Grethe,  5. december 2010 kl. 14.03  

Øv dig nu bare rigtig meget i at vaske pensler:)

Sophie 7. december 2010 kl. 23.03  

Emilie: Orv ja, jeg var utrolig nervøs! Jeg svingede skiftevis mellem at være helt oppe i skyerne af spænding, til at være helt nede i kulkælderen af tristhed. Det er helt normalt, men man skal bare huske på, at ens familie og venner vil stadig være der når man kommer hjem, og at man vil få nogle oplevelser for livet :)

Emilie,  8. december 2010 kl. 22.21  

Sådan har jeg det også :-D. Der er tider hvor jeg bare ikke kan vente med at komme afsted og andre gange hvor jeg bare er mega usikker på om det er det rigtige jeg har valgt. Der er heldigvis flest dage med det første :-) men hvis det bare har været en dårlig dag tænker jeg mest det sidste :-)
Tænkte på, var dine venner lidt ligesom mine mht at du skulle udvekslingsstudent? Jeg mener, mine venner er da interesserede nok, men så snart snakken nærmer sig usa er det alligevel også lidt som om at de er ligeglade? :) det er bare lidt frustrerende når man nu godt vil snakke om det haha :-) jeg glæder mig utroligt meget til at komme afsted, selvom det er lidt svært at forestille sig hvordan det bliver når man hverken ved hvilken stat man skal bo i, hvem der bliver ens værtsfamilie etc :-)

Send en kommentar