Dekorering af skolen

>> fredag den 1. oktober 2010

I de første timer af skolen i dag, strøg der nærmest en bølge af hjemve ind over mig. Det var ikke fordi jeg så eller tænkte på noget, som mindede mig om Danmark, men lige pludselig savnede jeg bare alt og alle derhjemme. Det kommer på de mest underlige tidspunkter, både når jeg er alene og når jeg er omringet af folk.

Jeg svarede Michael angående homecoming i dag. Fik Katie til at give ham to balloner i første time, begge med "NO" på en lille lap papir inden i. I femte time fik jeg hans fransklærer til at give ham en tredje pallon, hvori der stod "JUST KIDDING, YES". Det var det mest kreative jeg kunne finde på. Imponerende, right?
Vi løb i "ørkenen" oppe bag ved motionscenteret til dagens cross country træning. Det var ikke så varmt i dag, eftersom det havde regnet (omg!) og det var en smule overskyet. Men det var så utrolig fugtigt, at varmen føltes ulidelig alligevel. Vi øvede os også i at beholde vores momentum, når vi løber ned ad bakke. Det gik vidst ret godt for mig, men der var mange, som var bange for at løbe hurtigt ned ad bakkerne, fordi der var løse sten osv.
Efter træning hjalp Katie og mig til at med at dekorere skolen for næste uges homecoming week, ved at hænge de skilte op, som vi har malet, i vores gang (juniors). Fordi det første hold havde gjort det forkert, blev vi nødt til at hive en masse af skiltene ned og begynde forfra. Vi blev kun halvt færdige, så nogen må møde op i morgen tidlig for at rette det til. Jeg kan ikke, fordi Heidi nævnte et eller andet med familie-møde - jeg er ikke helt sikker på hvad det er, eller om det faktisk bliver til noget, men det passer mig fint at jeg ikke skal hen på skolen i morgen tidlig.
Mike og Heidi tog til en forretnings-middag, så efter Micah og jeg havde spist en let aftensmad, begav vi os til Galleria Mall. Ironisk nok er det der jeg skal hen i morgen og shoppe med Shelby, Katie og Dena. Men i morgen går det først og fremmest ud på at finde kjole til homecoming, så er glad for at jeg fik kigget mig lidt omkring. Jeg købte mig en flot trøje i Wet Seal, min store kærlighed som jeg endelig er blevet genforenet med! Ville gerne have været inde i Tilly's og en del andre butikker, men vi havde kun en time derinde, før centeret lukkede. Øv!
Efter et hurtigt smut i Wal*mart var vi hjemme, hvor Micah og jeg opdagede det største og mest klammeste insket på trappen! Efter et kvarters hvinen, skrigen og panisk angst fik vi den fanget under en plastikbeholder. Vi skal vise den til Mike og Heidi når de kommer hjem, så de kan se hvor vigtigt det er, at få ringet til ham insekt-manden. Adr!

I morgen tager Shelby, Katie, Dena og mig til Galleria Mall for at shoppe for homecoming kjoler - og forhåbentlig også lidt ekstra, hvis der bliver tid til det. Om aftenen skal jeg til en universitets football kamp mellem UNLV (Las Vegas) og UNR (Reno). Jeg tror i hvert fald det bliver en hyggelig dag i morgen :)


Sådan her ser en af sektionerne på min årgangs gang ud (juniors). Katie har malet det store skilt til højre.

3 kommentarer:

Tina 2. oktober 2010 kl. 01.02  

Hej Sophie,
Mange hilsner til dig herinde fra RIGET. Jonathans operation er gået som det skulle, han er lidt flad og er mest i sin seng og ser fjernsyn. Vi har lige læse din blog - det synes han er hyggeligt. Han synes det er sejt du skal ind og se en football kamp. Det er en pine for ham at han ikke selv må spille i 3 uger!
Håber du finder en fin kjole - glæder os til at se billederne. God dag KNUS

Mor,  2. oktober 2010 kl. 14.27  

Hej skat

Hjemveen kommer ofte, når man mindst venter den -men det er et sundt tegn. Og det vigtigste er, at du ved at vi alle er her for dig både nu og når du kommer hjem.

Håber og tror at Michael har tilgivet dig "just kidding" :-))

Er glad for at JEG ikke så det insekt - hvordan har du dog ikke haft det - ja jeg tænker jo på at du tidligere kunne kalde på din mor, når du så et stort stankelben på dit værelse :-)

Glæder mig til at se din nye trøje fra Wet Seal og din nye kjole som du forhåbentlig finder på shoppingturen i dag lørdag.

Elsker dig <3

Kys, kram og tanker fra Mor

Anonym,  2. oktober 2010 kl. 14.50  

Grethe sagde

Ja ja mon ikke han har svedt lidt og så er blevet rigtig glad, da han fik den sidste ballon. Nu er det så bare kjolen, der skal på plads og hvis jeg kender dig ret, så er den nok ved at være på plads.

Send en kommentar