Blackout Day & Bone Game

>> fredag den 15. oktober 2010

"Blackout Day" var vores sidste temadag. Er ikke helt sikker på, om det var meningen af vi skulle være iført sort tøj, eller bare klæde os i skolefarver. Så jeg endte med at hoppe i min nye Bone Game t-shirt som jeg købte i går; "We own the bone - 14 years and counting". Vi have en assembly for aftenens kamp, så os i student council var undskyldt fra vores 5., 6. og 7. timer for at dekorere og gøre klar. Jeg gik dog til mine timer, eftersom det er svært at følge med, hvis du har været fraværende. Katie, Yessenia og jeg brugte 1st lunch på at gå rundt og samle penge ind til velgørenhed, så jeg fik samlet resten af mine penge ind, plus mere. Jeg endte op med i alt $42,63 !
Katie snakkede i dag om, hvordan hun helt vildt gerne vil til Norge, og jeg sagde at det kunne hun ikke uden at tage et smut forbi Danmark. Så hun fik den geniale ide, at hun skal rejse med mig hjem til Danmark og så være på ferie i Skandinavien i to uger. Kunne være smadder fedt, haha :) Katie, you're awesome!
Shelby sagde også, at hende og nogle af hendes venner prøver at spare sammen til en rejse til Europa næste sommer, og at hvis det blev til noget, ville hun tage et smut forbi Danmark. Vores land er ved at blive populært, haha!
Cross country trænigen var blot to runder i den nærliggende park i samtale-tempo, så det blev til en hyggelig løbetur. Endnu engang fik jeg et lift hjem af - surprise! - Shelby. Denne gang var Jessica og Javier dog også i bilen, så i kan ikke beskylde mig alene for at misbruge det faktum at hun har både bil og kørekort :P


Mig og Katie med alle de tomme Gatorade-flakser fra vores cross country pasta party.

Klokken seks kørte Shelby, Javier og jeg til pasta party hos Lexi. Rigtig startede det klokken fem, men Shelby havde åbenbart ingen rene bukser, så vi måtte vente på at hendes vasketøj tørrede. Og da vi så endelig kom af sted, kunne vi ikke finde Lexi's hus. Det blev dog stadig en hyggelig aften, også selvom de andre allerede havde spist da vi kom. Vi snuppede en tallerken pasta og gik ellers i krig med Gator-pong turneringen. Shelby og jeg var på samme hold, og vi sparkede totalt røv i vores første kamp mod Ryan og Katie. Bagefter tabte vi dog stort til Lino og Jakob - knapt så opmuntrende. Bagefter fulgte en masse sjov med kamera og tomme Gatorade-flasker. Amerikanske piger elsker simpelthen at tage billeder, så hvis nogen har et kamera med, ender det altid op med det ene billede efter det andet. Til sidst hentede Katie's far os og kørte os videre til Bone Game som blev spillet hos Rancho.
Katie og jeg ankom ca. en halv time efter kampen startede, og da var billetterne allerede udsolgt! Heldigvis kom vi gratis ind, fordi vi er medlemmer af student council. Efter 2. periode af kampen (halvvejs), gik os i student council frem med vores ubeskriveligt lange kæde af spirit links. Det samme gjorde Rancho, indtil vi mødtes på midten, for at tælle ned til afgørelsen. Og... VI VANDT! Vi havde samlet lidt over $5,000 ind, og Rancho havde næsten det samme. Så i alt havde vi samlet tæt på $11,000 ind til Shade Tree, en velgørenhedsorganisation for misbrugte kvinder og børn. Katie sagde, at det var det beløb var over $2,000 mere en sidste år. Awesome!
Efter det blev Katie og jeg og så resten af kampen, dog ikke uden at stå i kø i 20 minutter for at købe drikkevarer. Vi fik også snakket om at tage til Sams Town Casino i morgen eftermiddag med nogle af de andre fra cross country, og evt. gå i biografen, så det brugte vi noget tid på at sms'e rundt om. Vi forlod kampen få sekunder efter Las Vegas Wildcats løb af med sejren 64 - 12 og vandt "the Bone" for 15. år i træk! Vi blev hentet af min værtsfar Mike.

I morgen er der cross country Divions, hvilket betyder at vi skal løbe mod alle i vores division. Det er det næst-største løb vi kommer til at deltage i (hvis vi altså ikke kvalificerer os for State), så er rigtig nervøs. Vi tager fra bussen allerede 6:30am i morgen, så jeg skal tidligt op!


Bone Game kampen mellem Las Vegas HS og Rancho HS for 15. år i træk. Wildcats vandt!!!

2 kommentarer:

Mor,  16. oktober 2010 kl. 14.18  

Hej skat.

Det må være dejligt at "udklædningen" nu er et overstået kapitel - det må have været 14 lange dage :-(

Og med hensyn til "Spirit link" - godt gået. Du får et stort 5 tal af mig :-)) nej det må blive et A :-) og dejligt for "Shade tree" med sådan en flot donation - det kan I godt være stolte af.

Katie og Shelby er mere end velkomne - du skat må være en god ambassadør for Danmark <3

Tillykke til Las Vegas Wildcats - I er suveræne.

Er sikker på at løbet nok skal gå godt - tro på det.

Elsker og savner dig min skat <3

Anonym,  16. oktober 2010 kl. 14.18  

Grethe sagde
Det vil da være hyggeligt, hvis dine vener kommer til DK og forhåbentlig også en tur til Ærø, så de kan sejle med færgen, spise en god is, se dukkehuset og ikke mindst- møde os:) Flot hvad du har samlet ind, og jeg må sige, det går til et rigtig godt formål.

Send en kommentar