Lake Mead Invitational

>> lørdag den 9. oktober 2010

Dagen startede hektisk ud. Jeg vågnede ved at Heidi bankede på døren til mit værelse, og spurgte om jeg var klar til at køre. Nej, det var jeg godt nok ikke! Et minut senere var jeg dog iført min uniform og havde håret trukket tilbage, samt en taske over skulderen. Vi hentede Katie på vejen, og mødte op kun 10 minutter for sent. Busturen til Boulder City var stille og rolig, snakkede med Katie det meste af vejen. Shelby sov over sig og missede bussen, så hun kom først en halv times tid efter os andre.
Junior Varsity drengene løb først, og bagefter pigerne. Centennial JV's drenge var sindssygt hurtige, men vores drenge gjorde et fint job. JV pigerne klarede sig sindssygt godt, specielt Katie som kom ind som nr. 2 for Vegas, langt hurtigere end hun plejede! Jeg fik ikke set noget til Varsity drengene, eftersom jeg brugte tiden på at varme op og gøre mig mentalt klar til løbet. Bliver altid så nervøs før et løb, at det gør ondt i maven. Mit ben var heldigvis ikke forstrukket, men bare overanstrengt, og efter to ture med is på i går, gik det langt bedre.

Eftersom det var et invitational meet løb vi 5 km gennem ørkenlandskab med sand og sten. Jeg holdt et godt, stabilt tempo hele løbet igennem, som var hurtigere end jeg troede jeg kunne opretholde. Jeg kom i mål som nr. 15 ud af 76 Varsity piger, og nr. 1 for Las Vegas high school. Coach Vet var så stolt af mig, hun bare smilede og krammede mig, og sagde at hun ville ønske hun kunne beholde mig til næste års sæson. Jeg fik oven i købet en medalje! Jeg løb de 5 km på 23:04 minutter, hvilket er ca. 20 sekunder mere end min hurtigste tid for 5K. Synes dog stadig det var mit bedste løb indtil videre, fordi jeg holdt mit tempo og ikke blev så hurtigt træt.
Det er så utrolig skønt at se, hvor meget jeg har forbedret mig efter sæsonen startede. Jeg løb mit første løb samme sted som i dag, og der var jeg ved at dø allerede halvvejs. Men i dag begyndte jeg først at blive træt efter 4 kilometer.
Jeg fik et lift af Shelby hjem, som forklarede mig om hvordan man kvalificerede sig for State.

Lige nu er jeg ved at gøre klar til homecoming festen, som er i aften. Jeg tænkte bare at jeg lige ville informere jer alle om mit fantastiske løb i formiddags :)


Junior Varsity pigerne ved startlinien.


Team Vegas som slapper af før eller efter deres løb.


Min medalje, som jeg fik for at komme i mål som nr. 15.

3 kommentarer:

Mor,  10. oktober 2010 kl. 08.55  

Hej skat

Det var dog utroligt, så hurtigt du kan komme ud af døren :-)

Og så et KÆMPE STORT tillykke med dit flotte løb og din medalje. Godt i betragtning af, at du har haft problemer med dit ben de sidste dage. Det er fantastisk som du har udviklet dig indenfor XC - du kan være meget stolt af dig selv.

Håber at du trods alt holder det lidt ved lige fremover selv om din tid er knap.

Elsker og savner dig <3 <3

Anonym,  10. oktober 2010 kl. 13.19  

Grethe sagde

Hej 12er. tillykke med din førsteplads, det er bare så flot. Kan godt forstå at Coach Vet gerne vil beholde dig. Vi har haft en dejlig weekend, vejret er skønt og vi har nydt det ved stranden. Tager til Rudkøbing og arbejder i næste uge i en lægeklinik. Bilen er pakket og sendt med færgen iaften.

Anonym,  19. marts 2013 kl. 02.31  

When I initially commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now
each time a comment is added I get several e-mails with the same comment.

Is there any way you can remove people from that service?

Many thanks!

Feel free to visit my web-site: http://www.pressrelease9.com/Understanding-The-Problems-With-Laser-Hair-Removal.htm

Send en kommentar