General Conference

>> søndag den 3. oktober 2010

Hver 6. måned har LDS-kirken en konference, som afholdes i Salt Lake City, mormonismens hovedstad, og vises i fjernsynet. Så i stedet for at tage fint tøj på og gå i kirke i tre timer, sidder man behageligt derhjemme foran fjernsynet i sit nattøj i kun to timer. Vi stod alle sammen op og spiste morgenmad, hvilket bestod af "Dutch babies" pandekager - jeg spiste dem selvfølgelig med peanut butter og maple suryp! Bagefter satte vi os alle ned i sofaen og så conference. Forstod dog ikke rigtig hvad det hele gik ud på, og eftersom jeg gik sent i seng i går, faldt jeg i søvn kort tid efter konferencen startede. Der var heldigvis ingen skade sket, for som Micah sagde: "That's my favorite thing about conference; being able to sleep a little extra in the morning." :)
Eftermidaggen blev brugt på at rydde op på mit værelse, læse i den nyeste Artemis Fowl bog, samt snuppe et par lure på sofaen. Vi spiser aftensmad allerede kl. 4 om søndagen, og hver søndag kommer Emily og spiser med, en kvinde som boede hos dem for nogle år tilbage. I dag havde hun taget sin kæreste med. Efter desserten tog de hjem, hvorefter jeg hjalp Micah med opvasken og derefter bare læste på sofaen. Senere på aften forsøgte jeg at lave min Zoology-opgave, som viste sig at være lidt sværere end jeg havde regnet med. Mike og Micah hentede Layne, som har været hos Melissa siden torsdag aften.

I morgen begynder homecoming week, hvilket vil sige at vi skal klæde os ud hver dag. Mandag er det Grandparents day, så jeg har lånt en lang, lilla kjole i rigtig gammel stil med broche. Kommer til at føle mig så pinlig i morgen, eftersom de fleste nok er for dovne til at klæde sig ud. Det er ulempen ved at være med i student council - du skal klæde dig ud, der er ingen vej udenom!


T-shirten som jeg fik i går til den amerikanske football kamp mellem UNLV og UNR. Rebels er UNLV's maskot.

2 kommentarer:

Mor,  4. oktober 2010 kl. 12.02  

Hej skat

Alt ialt må man vel sige at det har været en rimelig afslappende søndag - og det er nok hårdt tiltrængt.

Glæder mig til at se dig i den gamle kjole :-)og husk så at der er fordele og ulemper ved alt :-)

Elsker dig <3

Anonym,  4. oktober 2010 kl. 12.52  

Grethe sagde
Det lyder da også mere hyggeligt at være hjemme fremfor at gå i kirke. Det er vist længe siden, du har haft en "slapper" søndag. Synes det er skægt I skal klæde jer ud.

Send en kommentar