Happy Halloween!

>> søndag den 31. oktober 2010

Søndagen startede som sædvanlig ud med 3 timers kirke. Katie var med igen, og denne gang fik hun den normale oplevelse, altså messe, sønddagsskole og møde med aldersgruppe. Heidi var oppe og tale under messen idag, hvilket godt at høre. I dag var lidt sjovere end normalt!
Efter at have overkommet nogle problemer på skype, fik jeg snakket end del med min dejlige mor, blandt andet om gymnasie-optagelse osv. Skønt at få snakket igen, selvom forbindelsen var lidt dårlig i starten. Resten af dagen blev brugt på at vaske tøj og rydde lidt op på værelset. Fik også læst en smule i bogen vi har fået for i U.S. History H, som handler om the Civil War. Kedeligt, men nødvendigt - sådan er livet nu engang.

Dørklokken lød gennem huset konstant, fordi alle børnene i området var ude og gå trick & treat, så jeg var henne ved døren og dele slik ud et par gange. Det var nu et meget sødt syn. Shelby hentede mig efter arbejde, ca. 10:30, hvorefte vi hang ud til midnat. Sjoveste aften herovre i staterne indtil videre! :D

3 kommentarer:

Mor,  1. november 2010 kl. 10.12  

Hej skat.

sådan er livet - nogen dage sjovt andre dage kedeligt. Tror også det gælder "kirkebesøg".

Heldigvis overvandt vi skype-problemerne - altid dejligt med mor/datter snak <3 Savner jeg i min hverdag.

Dejligt at du havde en god aften sammen med Shelby og hendes venner.

Elsker og savner dig

Grethe,  2. november 2010 kl. 18.59  

Hej Sophie
Nu har du et billede af hvordan din mor ser ud, når I skyper. på det tidspunkt var hendes blodtryk normalt igen, da forbindensen endelig blev god.

Anonym,  17. marts 2013 kl. 20.03  

It's genuinely very difficult in this full of activity life to listen news on Television, thus I simply use web for that reason, and obtain the latest news.

Stop by my web site; zetaclear reviews

Send en kommentar