P.J. Day

>> mandag den 11. oktober 2010

Bone Game Week er nu officielt skudt i gang, og dette betyder endnu en uges med udklædning. I dag var det P.J. Day, så vi havde alle sammen nattøj på i skole. Jeg måtte dog hoppe i et par jogging-bukser i stedet for mine natshorts, da de er for korte. Følte mig rigtig træt hele dagen, og skyder skylden på faktummet, at en masse elever gik rundt i nattøj. Det kunne jo aldrig være fordi jeg gik i seng lang tid efter midnat i går, fordi jeg sad og skrev med danskere...
Til cross country træning i dag løb vi to runder op ad American Beauty, en vej som går op ad bakke. Det var rigtig hårdt, fordi mine ben var ømme, og min muskel - som ellers lige var begyndt at blive klar igen - begyndte at gøre ondt igen, plus mit højre ben også lige pludselig gjorde ondt ad helvedes til. Det sidste stykke løb Shelby og mig side om side i normalt tempo, da Coach Vet lige pludselig kommer kørende ved siden af os, og råber ad os, "Do you call that a finish!?" osv. Vi kunne ikke lade være med at le, mens vi satte farten op til sprint. Det var et komisk syn. Vi fik også at vide, at os Varsity piger er ubesejrede i vores division. Så vores trænere mener at vi har en nogenlunde chance for at kvalificere os til State! Efter at have fået et lift af Shelby, og siddet et par ekstra minutter i bilen fordi vi var midt i en samtale, satte jeg mig til rette i stuen med is på de ømme muskler.
Jeg brugte det meste af eftermiddagen på skiftevis at sidde foran computeren og lave U.S. History lektier. Jeg har to prøver i morgen, en kapitel-test i Zoology og en grammatik-test i American Lit. Planlægger at bruge min guidance klasse til at studere, eftersom jeg er for doven lige nu. Dårlig taktik, jeg ved det, men vi har mindst to store prøver om ugen, så det er svært at fokusere 24/7.

Om aftenen spiste vi ude på terrassen, eftersom det endelig er kølet nok ned til at sidde udenfor. Vi ligger på 32 - 33 grader celcius lige i øjeblikket, hvilket føles meget rart, når man før har været vandt til 40 graders tørke! Efter at have vasket op og ryddet køkkenet, tog vi på U-Swirl og fik os noget frozen yogurt. Der findes bare intet bedre!
Forresten, så er Bone Game en tradition mellem Las Vegas og Rancho high schools, hvor vores Varsity football hold spiller en årlig kamp, og dem der vinder får "the bone" indtil næste år. LVHS har haft the bone i ca. 14 år nu, så vir er rimelig sikre på en sejr på fredag :)


Dette er hvad som burde overtage Europa i stedet for Mc-fucking-Donalds. Thanks for swirling, mmhhh ♥

2 kommentarer:

Mor,  12. oktober 2010 kl. 09.40  

Hej skat

Du kunne godt have brugt dit bløde gule nattøj til P.J. Day - men for det første var det vist ikke lige det du regnede med at få brug for og for det andet var der slet ikke plads i din kuffert :-))

Kan du så finde en massør - det bliver jo værre og værre ... Hvad menes med at kvalificere sig til State ??

Btw : så vi nogen af disse U-Swirl da vi var afsted ? Jeg mindes det nemlig ikke ...

Elsker dig min skat <3

Anonym,  12. oktober 2010 kl. 13.23  

Grethe sagde
Troede ellers I var færdige med at klæde jer ud.
Jeg er I Rudkøbing, maler i en lægeklinik og er flyttet ind, mens arbejdet står på:)

Send en kommentar