Animal Day

>> tirsdag den 5. oktober 2010

Dagens tema var dyr, og eftersom jeg nægtede at købe et par sommerfugle-vinger for 3 årige i $1-butikken igår, hoppede jeg i min nye Wildcat-hættetrøje med et poteaftryk foran. Ja, ikke en særlig god udklædning, men min gaderobe er stadig af en sølle størrelse, og har ingen planer om at gøre tøj med dyre-print en del af den.
Jeg havde to tests i dag, en i fransk og en i American Literature. Missede et ord ud af fem på den franske, så det bliver nok mit første B i faget, øv! Tror til gengæld at min test om første akt af The Crucible i Am. Lit. gik godt.
Cross country træningen var hård i dag. Vi løb fem runder rundt om East Tech, en 'magnet school', som ligger ikke så langt fra skolen. Det svære ved denne rute er, at East Tech ligger oppe på en djævelsk bakke, og det er ingen let sag at løbe bakke op og bakke ned fem gange. Er glad for at Shelby, Jessica og mig løb Owens i går, det hjalp vidst en del. Alle bortset fra Varsity drengene blev bedt om at vende om efter 4 runder, så Shelby og mig håbede at vi også blev benådiget, men næh nej. Coach Vet råbte om hvorfor vi var en runde bagud drengene, og kunne vi så se at få fart på den sidste runde. Shelby og mig troede at vi var de eneste piger, som havde fået ordre til at løbe 5 runder, men da vi kom tilbage til skolen, viste det sig at Gabi også havde måttet tage den femte omgang.
Jeg er virkelig glad for at jeg valgte at løbe cross country i stedet for at spille volleyball. Jeg har lært nogle super mennesker at kende, og min kondition er blevet 100x bedre! Jeg kan nu løbe flere kilometer uden pause på ujævnt terræn og under høje temperatuerer. Jeg udfordrer enhver som tør løbe mod mig, når jeg kommer hjem til Danmark igen - i kan bare komme an ;)

Shelby gav mig et lift hjem, hvorefter satte kursen direkte mod min seng og tog mig en lur indtil vi skulle spise afensmad. Der er aldrig et øjeblik herovre, hvor jeg ikke er træt. Skolen starter tidligt, og sport, lektier og socialt samvær afholder dig fra at gå tidligt i seng. Efter aftensmaden har jeg drevet den af med Facebook, Cultures Shocked og... en overbevisende stil! Ja, i skal jo ikke tro at jeg har tid til at lave ingenting. Lige nu er jeg lidt over halvvejs færdig med stilen, og den er for til på torsdag.
Jeg skal tilbringe hele min onsdag og torsdag på skolen på grund af student council. ØV! Student council er helt vildt stressende i øjeblikket, og jeg bruger ofte - tre dage om ugen på et eller andet arrangement. Glæder mig til at homecoming week og bone game week er overstået, så tingene kan falde til ro igen!

I dag var det forresten Shelby's 18 års fødselsdag, så tillykke til hende! Jeg gav hende et armbånd jeg selv havde lavet, med teksten "I <3 DANES", eftersom hun elsker farverige armbånd. Hængte det dog på det forkerte skab, så det var temmelig fail. Hun bliver hjemme fra skole i morgen, så hun kan feste i dag, haha :P

3 kommentarer:

Anonym,  6. oktober 2010 kl. 05.02  

Nej desværre kan vi stadig ikke se dine fantastiske billeder fra the US, men jeg tror at du skal ændre dine albums indstillinger på facebook til 'kan ses af alle' eller sådan noget :).

Mor,  6. oktober 2010 kl. 12.29  

Hej skat

Jeg kan da slet ikke forstå at du ikke vil iføre dig lyserøde sommerfuglevinger :-))) du som altid har været vild med lyserødt :-)

Du skal nok komme tilbage til A'et i fransk igen og generelt set har du ikke noget at klage over rent karaktermæssigt - du klarer dig så flot <3

Jeg vil gernme udfordre dig, når du kommer hjem -men jeg cykler :-))) ja, det er godt at kende sin begrænsning..

Lyder dejligt at du også tager dine pauser ind imellem med at læse eller bare slappe af - det er et hårdt program for dig stort set hver dag og for at du kan have dig selv med i det du foretager dig, er det vigtigt også at få slappet af og få så meget søvn som muligt (ja ja ved godt, at det lyder rigtig mor-agtigt) - men jeg ønsker det bedste for dig min skat.

Missing you deeply <3

Love from Mom

Anonym,  6. oktober 2010 kl. 12.38  

Grethe sagde
Godt du husker en lille lur, synes du har lange dage, husk når vi bliver gamle, skal du være frisk til at køre en tur med os:)
Med min dårlige form skal jeg vist ikke udfordre dig

Send en kommentar