Student Council ID

>> tirsdag den 26. oktober 2010

I dag fik vi langt om længe vores ID for student council. Så nu bliver det ikke noget problem at komme (gratis) ind til sportsbegivenheder på skolen længere, heldigvis! Det er trættende at skulle overbevise folkene ved ingangen hver gang, om at man er i elevrådet, og evt. være nødt til at kalde på en lærer for at blive lukket ind.
Ellers skete der ikke noget nævneværdigt i dag, udover at jeg fik B på vores 1st Quarter Exam i zoology. Var utrolig nedtrykt i dag med en god dosis hjemve oven i, og havde flere gange lyst til at lægge mig ned og græde i løbet af dagen. Og ja, det skyldes al den forvirring omkring den urimelige regel fra ISE.
Da jeg kom hjem lavede jeg egentlig bare lektier. Jeg fik knap 5 timers søvn sidste nat, så jeg faldt bogstaveligt talt i søvn med hovedet i historiebogen i eftermiddags. Eller var det min zoology-bog? Jeg tror faktisk jeg faldt i søvn to gange, en gang over hver bog. Det må vidst være en ny rekord!
Der var forresten fodboldtræning i dag lige efter cross country (det kaldes vidst "intermurals" når det er før sæsonstart), men eftersom jeg ikke havde mine benskinner med, og endnu ikke har fået købt mig et par fodboldstøvler, kunne jeg ikke deltage. Så i morgen eftermiddag tager Micah mig med ud at købe fodboldstøvler!

Min områderepræsentant insisterer fortsat på, at det ikke er tilladt for mig at overnatte hos venner. Der er åbenbart sket et eller andet her i området, som har gjort at deres organisation, og KUN deres, har forbudt det. Nu sidder jeg så bare alene tilbage og føler mig som verdens uheldigste udvekslingsstudent, efter at min danske organisation overgav mig til den eneste organisation i Vegas-området, som ikke tillader noget så almindeligt som sleepovers. Så har jeg da lært én lektie - vælg ikke en udvekslingsorganisation, som ikke selv står for hele udvekslingen.


Mit almindelige student ID til venstre og mit nye student council ID til højre.
(ikke ligefrem det bedste billede)

3 kommentarer:

Anette,  27. oktober 2010 kl. 00.41  

Det er jeg sgu ked af at høre, sweetie, de er lidt dumme i hovederne... /:

Anonym,  27. oktober 2010 kl. 12.42  

Grethe sagde
Kan forstå du har fået lov dennegang, men det skulle da gerne være sådan at du bare fremover kan overnatte hos andre og især når din værtsfamilie accepterer.
Vi kører til Frederiksværk imorgen og bor hos Inge.

Mor,  27. oktober 2010 kl. 13.19  

Kæreste Sophie.

Forstår godt dine frustrationer omkring den regel som ingen kender til - glæd dig i stedet til en hyggelig aften hos Katie på fredag, og lad andre om at finde ud af, hvordan tingene hænger sammen. Der kommer en løsning - stol på det.

Håber du har fundet nogle forboldstøvler, så du snart er klar til sæsonstarten.

Elsker og savner dig min skat <3

Send en kommentar