Sports Day & Måned nr. 2

>> onsdag den 13. oktober 2010

Det er nu lige præcis 2 måneder siden jeg krydsede Atlanterhavet og forlod dansk jord. 2 ud af mine 10 måneder herovre er allerede gået, og jeg kan ikke helt bestemme mig for, om tiden er fløjet forbi eller ej. På den ene side skræmmer det mig, at 20% af mit ophold allerede er forbi, men på den anden side glæder jeg mig allerede utrolig meget til at komme hjem igen. At være udvekslingsstudent er én lang rutchebane, med humørsvingninger værre end Dæmonens uberegnelighed i Tivoli! Nogle dage har jeg det som blommen i et æg, og andre dage er jeg bare helt nede i kulkælderen, og jeg savner alt og alle fra Danmark og den danske kultur.
Men tag jer nu ikke for meget af mine engang-i-mellem negative indlæg eller kommentarer, for lige meget hvor meget hjemve jeg får eller hvor sort tingene ser ud, så nyder jeg min tid herovre i fulde drag. Jeg elsker de fantastiske bjerge som omringer byen, de enorme shoppingcentre, high school spirit, mine nye amerikanske venner, cross country, de nye oplevelser og alt det andet som hører til et års udveksling i et land langt hjemmefra.
Mange tak til alle jer derhjemme, for at støtte og bakke mig op når jeg hænger med hovedet. Specielt tak til min fantastiske mor, som jeg altid kan regne med ♥

Temaet for i dag var Sports Day, så jeg var iført joggingbukser og løbe-jakke. På grund af nogle SAT-prøver - som elever tager i forbindelse med college/university - var nogle af klasselokalerne taget i brug af anledningen. Så i mine to første timer, Algebra II og French I, måtte vi ud og gå lidt ekstra, for at finde frem til de midlertidige klasselokalerne.
I Zoology fik vi vores testresultater at vide fra i går. Alle på nær 8 elever dumpet, altså havde fået et F! Der var 1 B, 3 Cs, 4 Ds og 24 Fs. På trods af hvor dårligt jeg synes det var gået, så var jeg faktisk en af de tre personer, som fik et C. Vil dog alligevel tage den om igen på mandag, så min standpunktskarakter ikke kommer til at lide pga. denne test. Fik kun læst op på halvdelen af materialet, da jeg glemte at vores lektier er en del af spørgsmålene. Ups!
Efter vi havde løbet vores to sædvanlige opvarmningsrunder og strukket ud til cross country, erklærede Coach Vet og Coach Darcie at der ingen træning var i dag. Fordi vi har Divisions på lørdag, vil de have at vi er udhvilede og ikke har nogle ømme muskler. Vi skal bare være klar til at "KICK AS(S)PHALT" på lørdag ;)
Da jeg kom hjem hjalp jeg Heidi med at rengøre badeværelset ovenpå, eftersom der kommer nogle de kender forbi og overnatter i aften. Bagefter tog jeg med Heidi til Galleria, et storcenter som ligger i Henderson City og kun er 15 min. væk. Hun skulle bytte nogle jeans for Claire, så imens gik jeg rundt i nogle forskellige butikker og kiggede. Jeg endte op med at købe to toppe. På vejen hjem var vi et smut forbi Wal*mart, hvor jeg købte Gatorade til lørdags meet.
Da vi kom hjem spiste Heidi og jeg aftensmad - de andre havde allerede spist - og derefter tog Heidi til kor. Jeg tilbragte en halv time i garagen på løbebåndet og trædemøllen, mens jeg holdt mig selv underholdt med Australia som var i fjernsynet. Da jeg kom ind igen, viste det sig at jeg havde fået en pakke. Og så oven i købet fra Danmark, juhuu! Dejlig pakke med dansk magasin, danske godter og skønne billeder. Mange tak til verdens dejligste mor, som er så sød at huske på sin datter ovre i staterne :)

P.S. Er rigtig glad for musemåtten mor! Nu mangler jeg bare en mus at bruge den sammen med... :p


Min gudeskønne pakke fra min dejlige mor! Billederne er mine nye kæreste eje ♥

2 kommentarer:

Mor,  14. oktober 2010 kl. 12.57  

Mors dejlige, fantastiske datter.

Du har en eminent evne til at beskrive med ord, hvordan du oplever tingene. Livet er op- og nedture - det kender vi alle. Det der betyder noget er, at man tør stå ved, at det hele ikke altid er lige sjovt og at man så samtidig kan fokusere på alt det positive. Det er din styrke.

Måske meget godt for dit ben med træningsfri - så er der måske håb om at du kan gi den gas på lørdag :-)

En musemåtte uden mus ?? Det må der gøres noget ved :-)

TAK fordi du er min datter - jeg elsker dig ♥

Anonym,  14. oktober 2010 kl. 13.37  

Grethe sagde
Dejligt at se, at selv "små" ting betyder rigtig meget for dig.

Hvad med den mus, som passer til din tegneplade og som ikke fås mere i DK, kan du finde den i USA. Hvis, så lad mig det vide. Eller hvis der er noget tilsvarende

Send en kommentar