Grandparents Day

>> mandag den 4. oktober 2010

Dagen i dag signalerede begyndelsen på spirit week, altså ugen hvor du ved at klæde dig ud hver dag, viser din school spirit. Så denne morgen hoppede jeg i en lang, lilla bedstemor-kjole, satte mit hår op i en knude og tilføjede en brosche. Begge ting er lånt fra Heidis skab, og jeg måtte bruge mit mavebælte til at holde kjolen sammen, fordi den var 8 størrelser for stor. Det blev dog en fin udklædning alligevel.
Der var ikke mange udover os i student council, som havde klædt sig ud, hvilket jeg synes er lidt tamt. Men der er jo altid en del entusiasme på skoler, så var jo til at forudse. Til gengæld var os i student council klædt rigtig godt ud! I de to spisefrikvarterer afholdt min aktivitetskomite en konkurrence, hvor en elev fra hver årgang skulle prøve at finde et gebis i en skål med yoghurt som den første. Er ikke rigtig så meget for min komite og de folk der er i den. To af dem er dog okay, men resten? Ellers tak.

Cross country træningen var en kort fornøjelse. Efter vores opvarmning blev vi afbrudt af vores træner og hevet indenfor i hendes klasselokale, hvor vi fik en reprimande for ikke at have returneret de bøger, som vi ikke fik solgt til vores fundraiser. Lige nu har vi et negativt beløb på vores konto, så vi har ikke engang råd til at tage til vores invitational meet på lørdag! Coach Vet er rigtig hardcore omkring sin sport, så hun lægger ud for os indtil vi får samlet pengene ind. Utroligt gjort! Håber folk får fingeren ud og får afleveret bøgerne tilbage.
Efter det fik vi besked på bare at tage hjem, fordi det havde dryppet lidt og nogen havde set lyn - skoledistriktets regler forbyder os at træne når det lyner. Men det gad Shelby, Jessica og mig da ikke, så vi gik hjem til Shelby og smed vores ting af, hvorefter vi hoppede ind i Shelby's bil og kørte op til Owen, en stejl bakke op ad bjerget. Vi løb op og ned af den tre gange, og nøj hvor var det hårdt. Vi blev nødt til at løbe i zigzag ned af bjerget igen, for ikke at skade vores lægmuskler! Køreturene var dog meget hyggelige, og vi snakkede om måske at tage hen og spise på Olive Garden på fredag - selvfølgelig en "alt-hvad-du-kan-spise-af-pasta" restaurant til ære for vores meet lørdag morgen ;)
Da jeg kom hjem lagde jeg mig på sengen og læste lidt i min Artemis Fowl bog, mens jeg gnaskede mig igennem nogle danske lækkerier. En times tid efter tog jeg med Heidi og Layne ud at handle, hvor jeg blandt andet fik købt 4 ruller toiletpapir og 2 poser slik, som jeg skal medbringe til student council i morgen.

Her til aften snakkede vi om hvad vi ville gøre i nødstilfælde. Her i USA har velorganiserede familier en nødsplan, som følge af blandt andet den 11. september, og Heidi havde fået en henvendelse fra skolen, om at alle familier skal have en plan klar. Vi snakkede derfor om hvor vi skal mødes i tilfælde af en nødsituation, samt om jordskælv. De kommende aftener skal vi snakke om de andre katastrofer, som man kan komme ud for. Det er også meget normalt her at have 72-timers rygsække, med mad, vand og andre nødvendige sager, samt et madforråd til et par måneder. Det er utrolig mange foranstaltninger efter europæiske standarder, og specielt danske, hvor vores eneste retningslinje er at smide sig under det nærmeste bord.


Emilee og mig som bedstemødre.

6 kommentarer:

Charlotte,  5. oktober 2010 kl. 01.42  

Nice look!

karen,  5. oktober 2010 kl. 10.37  

Hvor er I seje, sådan at løbe op og ned af bakken helt på eget initiativ.
Savner dig. Kys og kram Karen

Mor,  5. oktober 2010 kl. 12.18  

Hej skat

Hvis du ser sådan ud, når du bliver gammel, har du intet at frygte :-) Jeg synes faktisk det er en rigtig sjov ide med "spirit week".

Der må være nogle løbere med "røde ører" som ikke har fået gjort nok ved bogsalget og ej heller har returneret de usolgte - du har som sædvanlig orden i dine ting <3

Synes det er en fornuftig snak I har haft om, hvad man gør i nødstilfælde - i Danmark lever vi under andre forhold end i USA men derfor kan man jo godt "tage ansvar"

Håber de seje bakketøser på fredag kan nyde et godt måltid Op Olive Garden som opvarmning til jeres meet lørdag morgen.

Love and miss you so much <3

P.S. Hvad skulle de 4 ruller toiletpapir bruges til ???

Anonym,  5. oktober 2010 kl. 13.06  

Grethe sagde

Hvor er I søde :)

Anonym,  5. oktober 2010 kl. 13.24  

Hej Sophie! Måske et lidt ligegyldigt spørgsmål, men jeg kom til at tænke på, hvor høj er du egenlig? Er amerikaner høje? :)

P.S. man kan stadig ikke se billederne, selvom man er logget på FB...

Sophie 5. oktober 2010 kl. 20.53  

Mor- Jeg har ingen anelse. Jeg blev bare bedt om at medbringe dem. Dejligt med dine regelmæssige kommentarer :) <3

Karen- Jeg savner også dig! Vi må skype på søndag <3

Charlotte og Grethe- Mange tak :)

Anonym- Jeg er ca. 165 cm sidst jeg blev målt, hvilket svarer til omtrent 5'6" feet. De fleste amerikanere er på højde med mig, men der er jo altid de lidt lavere og de lidt højere mennesker ;)
Hmm, jeg har prøvet at ændre på mine indstillinger igen - virker det nu?

Send en kommentar