Sygedage med influenza

>> tirsdag den 19. oktober 2010

Ført og fremmest, tillykke med fødselsdagen til min dejlige veninde hjemme i Danmark, Anette Borring-Møller. Håber at du havde en fantastisk dag med nogle gode gaver. Det skal vel fejres på rigtig dansk manér? ;) Ville ønske jeg kunne være der til at fejre denne dag med dig ♥

For dem af jer som ikke ved det (altså dem af jer som ikke er venner med mig på facebook), så har jeg tilbragt de sidste to dage på at ligge syg med influenza. Jeg blev hjemme fra skole, og tilbragte dagen med at ligge søvnløs i min seng med den værste hovedpine, jeg nogensinde har haft, mens hele min krop gjorde ondt. Jeg havde også en slem kvalme, og endte med at kaste op senere på dagen. Lækkert... men det fik heldigvis kvalmen til at forsvinde. Jeg kunne ikke læse, se tv eller andre ting på grund af min hovedpine, og jeg kunne hverken stå eller sidde op uden at blive sindssygt svimmel. Kunne heller ikke spise noget hele dagen lang. Som i nok kan regne ud, var det en lang, smertefuld og utrolig kedelig dag for mig.
Om aftenen kom Ernie og Melissa forbi med deres børn little Ernie og Caleb, som skulle lave spaghetti sammen med Mike. Jeg kunne desværre ikke være social sammen med de andre, da jeg lå inde i dagligstuen med en kold klud på panden uden at være i stand til at gøre eller lave noget, og da slet ikke at spise pasta. Jeg kunne kun ligge og høre, hvor sjovt de andre havde det i køkkenet. Bleh, bestemt ikke sjovt.
Melissa var dog rigtig sød, og tilbød mig endda at køre ned og købe mig noget medicin. Jeg takkede dog pænt nej, eftersom jeg har hørt rygter om og fået bevist, at amerikanerne bruger meget stærkere medicinske midler end vi er vant til i Europa, for slet ikke at snakke om Danmark - den medicinske industri herovre er den rene pengemaskine! Om aftenen inden hun tog hjem, viste hun mig dog en lille flaske medicin, som hun sagde hun altid tog før hun skulle sove, når hun havde influenza. Heidi sagde at den virkede godt og at hun også plejede at tage den, og eftersom hun er imod overforbrug af medicin, besluttede jeg at tage det.

Jeg havde det ti gange bedre da jeg vågnede her til morgen, og havde kun lidt ondt i maven. Medicinen jeg tog i går aftes virkede, og jeg havde ingen problemer med at sove. Nu har jeg dog bare ondt i min ryg, fordi jeg har ligget så meget ned de sidste to dage. Jeg tilbragte dagen med at se episoder fra Bones, læse i en af mine biblioteksbøger og bare ligge og slappe af. Har ikke spist så meget i dag, efter ordre fra Heidi, som siger at min mave skal have tid til at vænne sig til rigtig mad igen. Fik en buket blomster af hende her til aften, som en "god bedring" :)
I morgen skal jeg tilbage i skolen igen. Det bliver bestemt ikke sjovt. Herovre er det slemt nok at misse én dag, men to? Uha! Har mistet chancen for at tage min zoology test igen, da sidste dag for at gøre det var i dag, og har misset en meget vigtig prøve i American Lit. Desuden har jeg en stor franskprøve i morgen, som jeg ikke har haft mulighed for at læse op til, eftersom min franskbog er i mit skab henne på skolen. Hurra for amerikanske skoler - neida!

Forresten er det min værtssøsters Layne's fødselsdag i morgen. Jeg har ikke haft tid til at finde hende en gave grundet min sygdom, så jeg giver hende et fødselsdagskort med en tur i biografen eller lignende.


Blomsterbukketen jeg fik af min værtsmor Heidi, som en "god bedring". Mange tak for al din hjælp de sidste to dage!

3 kommentarer:

Mor,  20. oktober 2010 kl. 11.51  

Hej skat

Det gør ondt langt ind i mit moderhjerte, når jeg læser, hvor skidt du har haft det - og jeg er så langt væk at jeg intet kan gøre for at lindre dine smerter. Men samtidig glæder det mig også at Heidi har været der for dig. Og sikke dog en flot buket blomster som uden tvivl pynter på dit værelse.

Håber det er gået nogenlunde i skolen - er godt klar over at 2 dages fravær er "meget". Men det vigtigste er dog stadig, at du er blevet frisk igen.

Tillykke til Layne :-) Synes det er en god ide med en biograftur :-)

Elsker og savner dig <3

Anonym,  20. oktober 2010 kl. 12.46  

Grethe sagde
Godt du er ved at ved at være frisk igen. Hvor var det sødt af Heidi at give dig blomster.
Jeg maler i børnehaven, ungerne har vænnet sig til mig og idag måtte jeg lige klæde en dukke på:)

Anette,  21. oktober 2010 kl. 11.42  

SOPHIE SOPHIE SOPHIE SOPHIE, I LÅÅÅÅÅÅÅFE YOU GURL! I REALLY DO! Tak for den der fødselsdagshilsen, jeg elskede den. Fødselsdagen blev fejret som den normalt ville blive. Gaver, dejlig mad, flag, sang, flere gaver ... you name it. ;D Jeanette havde forøvrigt også en rigtig god dag. :b

Send en kommentar