Fodboldstøvler og løbesko

>> onsdag den 27. oktober 2010

I dag var en langt bedre dag, på trods af at vi havde en 1st quarter test i Algebra 2, hvor jeg har på fornemmelsen, at jeg klarede mig virkelig dårligt. Buuh for komplicerede, matematiske betegnelser på engelsk! I fransktimen lød brandalarmen i samme sekund som vi skulle til at begynde en test, så vi måtte alle gå ned af trapperne og ud på parkeringspladsen, bare for at gå tilbage til vores klasselokale igen efter et par minutter. Herovre har de brandøvelser én gang om måneden, i stedet for én gang om året som i Danmark. Unødvendigt efter min mening, men ak ja.
Halvdelen af folk i student council var ikke i skole i dag, fordi de havde trick & treat på et børnehospital, så vi var ikke så mange. Jeg foreslog for sjov, at vi skulle bestille mad. Og pludselig havde vi bestilt pizza! Pizzeriaet var dog super forsinkede, så vi måtte blive i klasselokalet i spisefrikraveteret, hvilket faktisk var smadder hyggeligt.
Til cross country træningen i dag løb vi to gange rundt om den nærliggende park i ræs-tempo, hvilket var en smule hårdt, eftersom vi også skulle slutte stærkt af (sprinte). Bagefter trænede vi vores afslutninger, ved at stille os op på en linje og så sprinte ca. 50 - 100 meter. Trist at tænke på at det var vores næstsidste træning :(
Jeg fik et lift hjem af Shelby, hvorefter jeg satte mig og læste resten af min biblioteksbog færdig. Der var ingen som gad lave mad i aften (en sjældenhed i denne familie), så Heidi og jeg kørte hen til en kinesisk restaurant og bestilte mad. Mens den blev lavet var vi forbi biblioteket, hvor jeg fik afleveret mine bøger og hentet dem jeg havde bestilt - plus to ekstra! Derefter tog vi hjem og spiste lækker kinesisk mad :)

Efter vi havde ryddet op efter aftensmaden kørte Heidi og jeg hen til en sportsbutik i nærheden, eftersom jeg skulle have købt mig et par fodboldstøvler. Jeg endte op med at købe et par Nike-støvler, og derudover også et par gode Asics løbesko. Løbeskoene var ret dyre, men de var heldigvis sat en hel del ned!
Fandt dog ud af da vi kom hjem, af mine fodboldstøvler var for store. De havde kun haft dem i en størrelse for lille og i en størrelse for stor, så jeg tænkte at når jeg først fik mine tykke fodboldsokker på, så skulle det nok gå med de store. Men sådan skulle det åbenbart ikke gå. Min værtssøster Layne vil prøve at ringe til butikken i morgen, og høre om de kan bestille en størrelsen mindre hjem. Virkelig sødt af hende!

Det er forresten begyndt at være helt utroligt koldt om morgenen og helt indtil om eftermiddagen. Mine fingre er ved at falde af af bare kulde hver morgen. Vi var helt nede omkring 20 grader i dag, det er jo helt sindssygt! Temperaturen stiger heldigvis nogle få grader de næste to dage, men derefter er vi nede ved de 20 igen. Den her kulde passer bare overhovedet ikke til det Las Vegas, som jeg kender. Uheldigvis fik jeg lige set i dag, at mine kun 2 uger gamle støvler er ved at få et hul på hver hæl, så jeg skal hen og kræve mine penge tilbage i næste uge - og forsætte søgningen efter et par lækre støvler! At finde sådanne et par er dog lettere sagt end gjort. I NEED MORE SHOES!


Mine nye (og for store) fodboldstøvler til venstre, og mine nye, gode løbesko til højre.

2 kommentarer:

Anonym,  28. oktober 2010 kl. 16.29  

Jeg burg asics løbersko til træning også. Jeg elsker dem! Jeg har løbt med asics siden min freshman år i high school

Mor,  28. oktober 2010 kl. 22.00  

Hej skat.

Begge dine nye par sko ser godt ud - håber du får byttet fodboldstøvlerne til et par der er mindre. Og Asics løbeskonene må gøre dig flyvende :-) Rigtig godt valg !

Sig til, hvis jeg skal sende dine strikvanter afsted :-) - men tror nu at de er mere til gavn her, hvor vinteren begynder at nærme sig med hastige skridt.

Elsker og savner dig min skat <3

Send en kommentar