Lightning & Thunder Storm

>> onsdag den 20. oktober 2010

De sidste par dage har det regnet en del, hvilket i sig selv er ganske usædvanligt her i Las Vegas, midt i Nevadas ørkendal. Men gennem gårsdagens nat begyndte det at lyne og tordne, og det fortsatte indtil om morgenen. Jeg sad og måbede i bilen hele vejen til skolen, mens jeg stirrede fortryllet på himlen, som med faste mellemrum blev oplyst af kæmpe zigzag-lyn som krydsede himlen med høje brag. Det var virkelig et enestående syn, både smukt og skræmmende. Det vi i Danmark kalder for lyn og torden, ville virke som stearinlys og hammerslag i forhold til dette!
I første time fik vi endda en besked over højtalerne af vores rektor, som advarede os mod at opholde os udenfor uden tag over hovedet, så længe det lynede og tordnede. Der er åbenbart nogle elever, som før er blevet ramt af lynet på en skole i området. Det gav det en ekstra dramatisk effekt, hvilket situationen efter min mening ikke havde behov for.


Et billede af baghaven i eftermiddags, da det stod ned i stenger i lyn og torden.

Det var dejligt at være tilbage i skolen igen, efter to dages kedsomhed derhjemme. Jeg er ikke alt for langt bagud, og jeg skal tage min zoology test om igen i morgen i guidance. Fandt også ud af, at jeg åbenbart er den eneste som har A i min U.S. History H klasse. Meget ironisk eftersom jeg er en udlænding, og faget handler om amerikansk historie.
Fik også langt om længe løst problemet med mine vaccinationer. Det viste sig, at det bare var skolen som havde kludret rundt i det hele, og indtastet de forkerte datoer. Så alt er godt - jeg kan fortsat opholde mig lovligt på skolens område. Cross country træningen var en kort fornøjelse pga. vejret. Det var holdt op med at regne, lyne og tordne hen ad morgenen, så det var kun overskyet, men vores træner lod os løbe 3 runders indianer-løb rundt om skolen, så vi hurtigt kunne komme i ly, hvis det skulle begynde igen. Mine ben var også godt stive efter tre dage uden motion og to dages sygdom.
Jeg fik et lift hjem ad Shelby, hvorefter jeg tilbragte lidt tid med at læse (og ignorere mine lektier). Jeg hjalp også med at dække bord, hvor jeg blandt andet blev rost for mine evner til at folde servietter. Satte også danske flag på bordet, i overensstemmelse med den danske tradition for at Dannebrog er lig med fødselsdag, til stor begejstring for min værtsfamilie.Om aftenen kom Layne's veninde Sam forbi, hvorefter vi spiste aftensmad, efterfulgt af dessert og gaver. Fik smagt en ægte varm, amerikansk tærte. Ikke lige min smag må jeg sige, jeg foretrækker de danske bageriers kolde jordbærtærter ;)


Layne som puster lysene på hendes varme tærte ud.

Regnvejret startede igen sent om eftermiddagen, efterfulgt af voldsom lynen og torden. Det var seriøst de højeste tordenskrald jeg nogensinde har hørt! Det var en utrolig surrealistisk oplevelse, men uden tvivl en fantastisk en af slagsen. De fleste mennesker hader måske lyn- og torden storme, men jeg synes nu godt om dem :)

2 kommentarer:

Anonym,  21. oktober 2010 kl. 12.54  

Grethe sagde

Typisk dig Sophie, altid velforberedt, tillykke med dit flotte A
Jeg kan også godt lide lyn og torden,synes det er fascinerende.
Vi har fået dejligt besøg af Nikoline og Mikki. Mikki er gået i seng, vi andre hænger lige lidt ved hver vores computer, det gider han ikke:)

Mor,  21. oktober 2010 kl. 13.33  

Hej min skat

Sikke et naturfænomen af dimensioner du har oplevet - det må have været et fantastisk syn.

Godt for dig at være tilbage på skolen igen og dejligt at høre at du trods sygdom ikke er kommet alt for langt bagud.

Og vaccinationsproblemet er løst - dejligt at du igen kan færdes lovligt på skolens område :-))

Tillykke til Layne - godt billede af hende - og ja må sige at de danske flag pynter på bordet.

Håber din test i Zoology er gået godt.

Elsker og savner dig <3

Send en kommentar