Hash House A Go Go

>> lørdag den 21. august 2010

Frokosten på Hash House A Go Go var super hyggelig, selvom vi ikke fik snakket så meget på grund af den unødvendigt høje musik. Vi var Layne, Micah, Claire, Jake (Claire's kæreste), Melissa, Ernie (Melissa's mand), (lille) Ernie og Caleb (Melissa og Ernie's sønner) og mig. Portionerne var sindssygt store, så vi delte alle sammen en ret to-og-to. Layne og mig delte en ret kaldet 'Chorizo' - kartofler med jalapenos og andre kryderier, røræg og en biscuit (en slags sød bolle) til hver. Vi var alle sammen godt mætte da vi forlod restauranten!
Efter vi havde spist tog vi først til Fashion Show Mall inde ved the Strip. Vi var der dog ikke så længe, men vi fik lige nået at se et fashion show inden vi gik ud. Vi tog derefter videre til Las Vegas Premium Outlets, hvor vi fik shoppet lidt. Jeg fik købt en sweatshirt, en t-shirt, et par sandaler og en sko-pose, så det er en god start på en acceptabel skole-garderobe.
Vi blev nød til at tage hjem tidligt pga. bryllupsreceptionerne, så vi fik kun set en lille del af the outlet. Layne har dog lovet at vi skal tilbage og shoppe rigtigt i næste uge, så det glæder jeg mig til!

Lige så snart vi kom hjem skiftede vi til noget pænere tøj, satte hår og så af sted til en ud af aftenens tre bryllupsreceptioner - vi skulle heldigvis kun rundt til to. Det var lidt akavet for mig, eftersom jeg ikke kendte en levende sjæl, med undtagelse af min værtsfamilie og Claire's kæreste. Men jeg fik da smagt cheesecake, den berømte amerikanske specialitet. Den smagte faktisk ret godt, men jeg vil ikke anbefale at spise mere end et stykke, for så bliver smagen lidt for kvalm
Layne's bedste veninde ved navn Rebecca, var søster til brudgommen ved den første bryllupsreception, og der var en masse fra kirken, så jeg fik hilst på en del mennesker, hvis navn jeg ikke ville kunne huske om så mit udvekslingsår afhang af det! Men jeg får vidst en del af dem at se igen i morgen, når vi skal i kirke fra kl. 9 - 12. Det bliver interessant!.

Klokken er kun lidt over ti, men jeg er bare helt vildt træt for tiden - var ved at falde i søvn i bilen på vej til det store outlet. Så her kommer der nogle billeder, inden mine øjne glider i af træthed.


1 kommentarer:

Mor,  22. august 2010 kl. 11.27  

Dejlige billeder fra en hyggelig dag i familiens skød :-)

Jeg kan så sandelig godt forstå at du er træt - du er tidligt oppe og der er gang i den hele dagen, masser af nye indtryk osv.

Men du har det godt og trives - det kan man både læse og mærke - så dejligt:-)

Send en kommentar