Church of Latter Day Saints

>> søndag den 22. august 2010

I dag var min første gang i en amerikansk (og mormonsk) kirke. Vi var der fra kl. 9 - 12, og det var delt op i tre dele. Første del var en 'almindelig' messe, hvor folk bad, sang samler og holdt små taler. Anden del kaldes søndagsskole, så alle os unge bliver delt op i små klasser, hvorefter en lærer fortæller lidt om de forskellige dele af det gamle testamente. Min klasse bestod blandt andet af Layne, Emily (senior på LVSH), Sarah (junior på LVSH), Rebecca og nogle andre. Det var dog ret afslappet i dag, hvilket det vidst normalt ikke er, men det var smadder hyggeligt.
Tredje del er hvor vi bliver delt op i aldersgrupper og snakker om relevante emner ud fra et religiøst synspunkt. Jeg var i aldersgruppen 16 - 18 (det vil sige ikke sammen med Layne, som først bliver 16 til oktober), hvor vi blandt andet snakkede om love og kørsel. Emily, Jessie og Sarah blev enige om, at vi var nødt til at have en uofficielt Laural (navnet på vores aldersgruppe) aktivitet til Krispy Kreme (en slags donut fabrik) på fredag. Usundt, men jeg håber det bliver til noget :)

Da vi kom hjem fra kirke spiste vi alle frokost sammen, hvorefter vi bare slappede af resten af dagen. De motionerer ikke om søndagen, så har været ret inaktiv her de sidste par dage. Det bliver hårdt at starte cross country i morgen kl. 8 om morgenen!
Isabella, min områderepræsentants danske udvekslingsstudent, kom forbi her til aften. Heidi, Micah, Layne, Claire spillede Apples to Apples sammen med os, hvilket er et spil hvor et kort bliver lagt ud, f.eks. 'fredfyldt', og så har du nogle kort på hånden, og du skal så vælge det kort der passer bedst. Nogle gange var vi bare fjollede eller ironiske, hvilket var utrolig sjovt! Vi spiste også lidt hjemmelavet chokolade- og banan tærte til, så det var hyggeligt.

Fordi Claire og Layne brugte to hårtørre på samme tid gik strømmen ud i flere af husets værelser, plus airconditionen stoppede med at virke ovenpå, så i nogle dele af huset har vi ikke lys. Ovenpå føles som en bageovn, så Layne, Micah, Claire og mig ender nok med at sove nede i stuen i nat.

2 kommentarer:

Amund 23. august 2010 kl. 03.52  

Fin blogg ;)
linker jeg :)

Mor,  23. august 2010 kl. 03.57  

Hvor er det dejligt at du får mulighed for at deltage i nogle ting, som du jo sanfsynligvis ikke ville have stiftet bekendtskab med herhjemme. Det er sundt og lærerigt og giver en god ballast senere hen i livet.

Hjemmelavet chokolade-banantærte :-) Det er vist godt at du skal i gang med cross country - det glæder jeg mig til at høre mere om :-)

Lyder som ren hygge, hvis 4 tøser skal lige i stuen og sove :-)

Send en kommentar