Starten på et nyt år

>> søndag den 2. januar 2011

Så kom vi også ind i år 2011 her i Nevada, på trods af at vi var 9 timer længere om det end Danmark. Mine første par dage inde i det nye år har været ganske stille og rolige, uden noget egentligt indhold - hvis man da ikke tæller tøjvask med, hvilket jeg har haft masser af efter vi kom hjem fra hytten.
Overraskende nok, savnede jeg Danmark mere til nytår, end jeg gjorde til jul. For selvom julen er anderledes i USA, så fejrer de den trods alt. Nytåret er ikke noget specielt herovre, og de fleste amerikanere holder sig knap nok vågne til midnat. Dette er jo stik modsat af Danmark, hvor vi fester og skyder fyrværkeri af hele natten igennem. Las Vegas har godt nok fyrværkeri på The Strip, men det er udelukkende til ære for turisterne, og ikke noget de lokale interesserer sig for.

På årets sidste aften, hvor så mange samles med familie og venner, skal vi ikke glemme dem, som må fejre nytår langt herfra.
Nedenstående citat er taget direkte ud af Dronningens nytårstale for år 2010, som kan læses her. Mange tak til min kære mor, for at have sendt linket - lidt danskhed skal der jo til ;)
Når det så er sagt, så er jeg ked af, at jeg missede tv-duellen mellem Helle Thorning og Lars Løkke i dag.
Nytår er selvfølgelig ikke noget uden nytårsfortsættere, så her kommer en lille liste fra mig:
  • Gå tidligere i seng, så jeg ikke føler skidt tilpas til hverdag.
  • Komme af med noget af al den ekstra vægt, som jeg har tilegnet mig herovre.
  • Spare lidt mere på pengene, og ikke gå shop-amok hver gang jeg er inde i en tøjbutik.
  • Gøre en større indsats for at komme ind på livet af amerikanerne.
  • Lave mine lektier i god tid, og ikke vente med at lave dem til sidste øjeblik.
  • Skrive ansøgning til gymnasiet før slutningen af februar, så jeg er stress-fri i marts måned.

I går modtog jeg langt om længe min julegave fra familien Ægidius, efter at den har været næsten en måned undervejs. Jeg fik bunkevis af dansk slik, nisser, en "bedste søster" kuglepen og en sej løbe t-shirt med det danske flag og "Denmark" på ryggen - jeg elsker den! Mange tak :)
I morgen starter skolen igen, og eksamenerne for første semester nærmer sig. Fodbolden bliver genoptaget, og snart vil igen jeg være begravet under et bjerg af lektier. Amerikanerne har ingen vinterferie, så næste ferie er ikke før i slutningen af april! Hvor kunne jeg dog godt bruge en ekstra uges ferie...

4 kommentarer:

Mor,  3. januar 2011 kl. 08.50  

Kæreste Sophie

Ja for en gangs skyld var jeg foran dig - men det er nu nok kun nytårsaften det gør sig gældende :-)

Du kan være ganske sikker på, at DU ikke var glemt på årets sidste aften - du er med mig i mit hjerte hele tiden og da det første slag lød, blev min nytårs sms sendt afsted mod Las Vegas. Og præcis kl. 9.00 dansk tid nytårsdag blev den næste nytårs sms sendt afsted. Og så skypede vi rigtig lang tid lige i begyndelsen af det nye års komme ♥

Snart kalder hverdagen igen og lektier og sport kommer igen til at fylde dine dage - håber dog også at der bliver tid til andre ting.

Hvem kunne ikke bruge en ekstra uges ferie - du må kigge frem mod april og turen til Boston :-)

Elsker og savner dig ♥

Grethe,  3. januar 2011 kl. 12.29  

Uha, det var mange nytårsfortsættere, jeg vil forsøge at være med på nr 2 :) men har desværre ikke så meget vilje som dig

Anonym,  8. marts 2013 kl. 02.40  

jeg vil gerne rape dit ansigt

ahy

Anonym,  8. marts 2013 kl. 02.45  

hej jeg hedder bo og jeg er 9 år.

jeg har en far der er fed og en mor der er spastisk. jeg har en storesøster der hedder Valdemar.
forleden dag sprøjtede jeg ud over en gammel dame nede på Vordingborg bibliotek.

Send en kommentar