"Will you go to Sadies with me?"

>> lørdag den 8. januar 2011

Så er ferien forbi, og endnu en skoleuge er ovre. Mandag startede skolen op igen i ferien, og trods første dag "tilbage på jobbet" gik godt, kan det samme desværre ikke siges om resten af ugen. Resten af skoleugen var knap så sjov, og jeg havde utrolig meget hjemve. Onsdag spillede vi en fodboldkamp mod Eldorado, som vi vandt 4 - 2. Fredag lysnede det lidt op igen, selvom jeg havde 2 quizzer og 2 prøver at skulle igennem, før jeg kunne nyde weekenden. Nej vent, det stoppede ikke engang der. Vi havde en fodboldkamp mod Valley på udebane, som vi vandt 4 - 1, hvilket betyder at vi stadig er ubesejrede i vores division. Jeg spillede i mere end en halvvej, hvilket var dejligt, selvom jeg ikke følte, at jeg gjorde så meget for holdet. Efter kampen kørte Heidi og jeg forbi Jamba Juice på vejen hjem.

Til morgen vågnede jeg op og trak i løbetøjet. Jeg fik et lift hen til Paulo's hus af Micah, hvor det var meningen at jeg skulle skrive "Will you go to Sadies with me?" i indkørslen til hans hus med farvekridt, for at spørge, om han ville tage til Sadies med mig. Garagen var dog åben, og han kom ud før jeg kunne gå i gang - øv! Vi løb hen til Sonic, hvor vi drak slushies og "ocean water", og spiste mozzarella sticks og onion rings. "Death by onion rings", som Paulo sagde, haha! Paulo gav, hvilket var smadder sødt af ham. Bagefter gik vi tilbage til hans hus, mens jeg prøvede at færdiggøre min slushie, som var fuldstændig frosset til. Siden mit trick med kridtet slog fejl, spurgte jeg ham bare lige ud - han sagde heldigvis ja :)
Sadies er en skoledans, hvor det er pigernes tur til at spørge drengene. Det er ikke formelt på samme måde som Homecoming og Prom. I stedet køber man matchende skjorter, og i nogle tilfælde også matchende sko. Sadies er i starten af februar, men jeg er ikke sikker på datoen - det må jeg vidst hellere finde ud af!

Jeg fik et lift hjem af Paulo's fætter, og herefter var resten af min dag temmelig begivenhedsløs. Jeg læste lidt, løb en lille tur rundt i nabolaget og spillede lidt Nintendo. Jeg spurgte Paulo om han ville tage hen og se den nye film Tron Legacy i biografen om aftenen, da vi havde snakket om den tidligere, men hans forældre sov, så han kunne ikke spørge. Claire og Layne skulle ud at spise, så de spurgte om jeg ville med, men jeg blev hjemme, da jeg stadig afventede svar fra Paulo. Mike, Heidi og Micah tog til en koncert ikke lang tid efter. Paulo fik aldrig svar fra sine forældre, så vi har snakket om at gøre det i morgen i stedet.
Min aften gik med at se nogle episoder af Bones, hvilket var godt, eftersom jeg ikke har haft tid til det i evigheder! Fik også læst lidt i min bog, og skrevet med min mor over skype.

2 kommentarer:

Mor,  9. januar 2011 kl. 13.06  

Hej min skat

Ja så er hverdagen igen begyndt og ensformigheden sænker sig lidt over det hele. Tidligt op, skole, soccer, lektier m.v. Og så var der i denne uge lidt hjemve - det må man godt ha og det er fint at komme ud med det.

Ham Paulo var lidt for hurtigt ude - det kunne ha været sjovt at du havde nået at skrive på vejen :-) Men godt at han sagde ja ... Spændende at se jeres skjortevalg :-)

Ren afslapning resten af lørdagen - det kan også være dejligt engang imellem. Biografturen kan du så se frem til søndag :-)

Elsker dig

Grethe,  9. januar 2011 kl. 13.23  

Hej miss Sophie. Herligt at Paulo ikke var "optaget", synes han ser så sød og sjov ud. Kan rigtig godt lide det billede af ham, som han har redigeret i fra badeværelset. Hvor skal festen være?
Vi har fået plusgrader, sneen er ved at være væk og må indrømme, at jeg nyder det. Tak for lyset, sødt af dig, vi tænder det iaften. Hummusen blev god, det skal gentages:) Sov godt

Send en kommentar