Tron Legacy

>> mandag den 10. januar 2011

Jeg stod tidligt op søndag, i den tro at vi skulle i kirke kl. 9. Da klokken blev lid i 9 fandt jeg dog ud af, at vi var blevet rykket til kl. 11 - man skifter tid hvert halve år. Men jeg blev hjemme sidste uge pga. ondt i maven, og folk glemte at fortælle mig det aftenen før. I stedet skypede jeg i over en time med min mor, hvilket var rigtig dejligt efter en lang uge med hjemve. Katie var med i kirke, men ellers var alt som det plejede.
Om aftenen kørte Heidi mig til casinoet Boulder Station, hvor jeg mødtes med Paulo og hans to søstre. Vi gik i biografen og så den nye film kaldet Tron Legacy - meget bedre end dens forfader fra 80'erne udfra hvad Paulo sagde, men plottet var lidt usammenhængende. Paulo beskyldte mig for at spise alle vores M&Ms, hvilket jeg nok ikke kan løbe fra - men det var ham selv som spiste alle de syrlige vingummier!
Bagefter fik jeg et lift hjem af dem, og vi snakkede om at gøre det igen.
Det var en rigtig hyggelig afslutning på weekenden!

I dag var det tilbage i skolen, hvilket var... kedeligt. Jeg havde en knap så sjov dag, og gad bare ikke fodboldtræning bagefter. Nogle gange er det svært at bedømme sine venner herovre, men jeg tror jeg er ved at lære det. Det er bare svært at finde nye midt inde i året.
I weekenden skal vi til Salt Lake City i Utah for at fejre, at tante Julies søn er kommet hjem fra hans mission. Tror det bliver hyggeligt, men er lidt ærgerlig over ikke at kunne hænge ud med nogle af mine venner, som jeg ikke ser dagligt. Men det bliver godt at komme til Salt Lake City igen - skøn by!

6 kommentarer:

Anette,  11. januar 2011 kl. 06.47  

Men hvad er det med dine venner? Hvad er der gået galt det? /: og ham der Paulo, hvem er han lige? :D

Btw, har set Tron Legacy, men faldt i søvn i biografen under filmen ... og Thomas sad lige ved siden af, PINLIGT!

Mor,  11. januar 2011 kl. 08.56  

Hej skat

Dejligt at læse, at du har haft en hyggelig søndag aften i godt selskab :-)

Det med nye venner i en "begrænset" periode er nok ikke det nemmeste - men dem der er, skal du holde godt fast på.

Og så må du glæde dig til weekenden i Salt Lake City - har stadig dine billeder derfra på nethinden :-)

Elsker og savner dig ♥

Charlotte,  12. januar 2011 kl. 00.09  

Hej S,

Ja - hvad er det nu med venner?? Og jeg lurer også på et billede af Paulo....vi må snart mødes på Skype!

Knus fra os alle!

Anonym,  12. januar 2011 kl. 10.58  

Hej

Hvilken klasse går du i derovre? Jeg skal af sted næste år med Explorius, så jeg er bare nysgerrig ;)
Og synes du at de virker mere eller mindre "modne" end i Danmark?

Hilsen Mette

Grethe,  12. januar 2011 kl. 11.46  

Måske er det også fordi du var rigtig glad for løbeholdet og de traditioner I havde omkring løbene

Sophie 12. januar 2011 kl. 19.41  

@Anette - Der er ikke gået noget galt, bare rolig! Det er bare begrænset hvor tæt du kan komme på folk på kun 10 måneder :/ Og Paulo var en dreng, som jeg løb cross country med :)
Haha, jeg troede ikke at filmen var udkommet i Danmark endnu - men nu har den trods alt også været i biografen herovre i over en måned, så... :p Men ja, det lyder som dig i en nøddeskal ;)

@Mor - Ja, tror også det bliver et godt gensyn med Salt Lake City, det er en virkelig skøn by! En af mine yndlingsbyer her i USA indtil videre :)

@Charlotte - Jeg har skam lagt et billede ud af ham før - endda sammen med mig :p
http://sophieiusa.blogspot.com/2010/11/football-game-w-pep-rally-tailgate.html

@Mette - Jeg går i 11. klasse, hvilket svarer til 10. klasse eller 1.g hjemme i Danmark - dvs. at jeg er en junior. Synes størstedelen af de amerikanske high school elever virkere mere umodne end os danskere, men noget af det kan evt. skyldes kulturforskellen. Men fedt at høre at du skal på udveksling :) Nyd dit sidste halve års tid derhjemme, det går STÆRKT!

@Grethe - Ja, det tror jeg også. Der er slet ikke det samme sammenhold på mit fodboldhold. Hvis jeg kunne vælge, fortsatte jeg gerne med cross country hele året rundt!

Send en kommentar