Planlægning af sadies

>> søndag den 23. januar 2011

Søndag stod jeg lidt tidligere op, for at gøre mig klar til kirke i god tid, så jeg kunne skype inden da. Jeg fik skypet med familien Ægidius i lidt under to timer, hvilket var hyggeligt, da de ikke var hjemme sidste søndag. Fik skypet med dem i lidt under to timer, og fordi vi nu skyper tidligere, fik jeg også snakket med Gustav, som viste mig hans nye, seje gi :)


Kirken i dag var hyggeligere end den hidtil har været, da jeg er begyndt at snakke meget mere med de andre piger på min alder. Ved ikke hvorfor det har taget mig så lang tid, for det ærgrer mig lidt, men bedre sent end aldrig!
Efter kirke skypede jeg med min mor, men det blev ikke engang til en time, hvilket jeg blev rigtig ærgerlig over! Klokken 15 skulle Layne og jeg nemlig hen til Kayla (hun bor næsten lige over for os), fordi vi skulle planlægge Sadies. Jeg vil ikke afsløre hvad vi skal, for jeg ved at Paulo har været inde og stalke min blog et par gange, så jeg tager ingen chancer! Undskyld kære læsere, men i må vente i spænding - eller kontakte mig privat ;)

Om aftenen gik jeg over til Kayla, da jeg skulle hjælpe hende med at spørge hendes Sadies-date. Rebecca og McKell, samt hendes to søstre var der også, og efter at have afprøvet vores lightere på stjernekasterne, kørte vi af sted mod hans hus.
Hun havde tidligere på dagen bagt en hel masse cupcakes, så vi stavede til "SADIES?" med dem ude foran hans hus, og så satte vi stjernekastere i dem, mens vi havde musik i baggrunden.
Stjernekasterne gad dog ikke tænde, så de brændte alle sammen ud på forskellige tidspunkter. Da han langt om længe kom ud, var der kun én der brændte! Men han forstod da idéen, og han sagde ja - selvom det ikke er officielt før han har svaret tilbage "ordentligt".
Efter det stod vi og snakkede lidt i en halv times tid. Halvdelen af vores gruppe var der faktisk, så det var godt at få mødt de andres dates og få sat ansigter på dem! Bagefter fik vi alle et lift hjem, og jeg er nu ved at gøre klar til at gå i seng!
I morgen stater 2. semester, den sidste halvdel af skoleåret 2010/2011!

2 kommentarer:

Mor,  25. januar 2011 kl. 08.08  

Hej skat

Fortvivl ikke, vi skyper bare på et andet tidspunkt :-)

Er Paulo lidt nysgerrig eller hvad :-))))

Dejligt at der er kommet gang i snakketøjet ved jeres kirkesamlinger - husk : bedre sent end aldrig :-)

Kys, kram og tanker

Grethe,  25. januar 2011 kl. 13.07  

Og hvordan svarer han så tilbage "ordentligt" ?
Fint du ikke skriver, hvad I skal lave, når nu Paulo er nysgerrig:)

Send en kommentar