Shopping for sadies

>> onsdag den 26. januar 2011

Lige siden 2. semester begyndte, og jeg fik ændret mit skema, har mine skoledage forløbet meget bedre. Sidder nu med en ny gruppe mennesker i spisefrikvarteret, hvor jeg ikke længere føler mig udenfor, og jeg har fået en ny, afslappet klasse i stedet for student council. Dejligt!
I går begyndte vi på vores research opgave i Am Lit. Det skal først være færdig til den 10. maj, så det siger vist noget om hvor stort det er! Mit emne er "same-gender marriage", hvor jeg har valgt at skrive fra pro-siden (positiv; går ind for). På grund af dette skal vi skal tilbringe de næste dage par dage på biblioteket for at lave research, så i dag fik vi et super langt foredrag af bibliotekaren om hvordan man bedst researcher osv. De er jo meget kræsne med deres stile herovre!
Vi havde også en fodboldkamp mod Canyons Springs i går på hjemmebane, som endte 1 - 1. Vi førte det meste af kampen, men de scorede kun lidt over et minut før kampen sluttede, hvilket var rigtig ærgeligt! Jeg spillede kun 10 - 15 min. i starten af første halvleg, så jeg sad og gloede på sidelinjen som bænkevarmer det meste af kampen.


Jeg fik et lift hjem af Hadley efter fodboldtræning, hvorefter jeg løb omkring 1 mile for lidt ekstra motion. Efter at have taget et bad, kørte Layne og jeg hen og hentede Kayla. Efter et stop forbi Walmart, samlede vi Austin, Randi og Paulo op, og kørte mod Galleria Mall for at shoppe efter matchende skjorter for sadies. Austin er Layne's date, Randi er Kayla's date og Paulo er min date.
At finde matchende skjorter viste sig at tage længere tid end forventet, så vi endte med at bruge 2 timer i henholdsvis Hollister og American Eagle. Både Layne & Austin og Paulo & jeg endte op med at købe skjorter fra Hollister, mens Kayla og Randi købte trøjer i American Eagle. Pigerne betaler som sagt ALT for sadies, så det var selvfølgelig os som betalte skjorterne - Paulo's og min skjorte var ret så dyre, men de var virkelig fede, og der var ikke andre, som vi kunne lide. Plus vi har begge planer om at gå med dem bagefter, så det er jo ikke spild af penge!
Paulo fik også den spontane ide at købe et "Livestrong" armbånd til os alle sammen :)


På vejen hjem stoppede vi ved Sonic og spiste aftensmad. Paulo betalte for mig, hvilket var virkelig sødt af ham :) Jeg smagte en "Limemade Chiller Strawberry", som er limonade med is, en interresant men god komibnation. Fik godt nok indtaget 1000+ kalorier på det ene måltid...
Det var en super hyggelig dag, og den fik mig bare til at glæde mig endnu mere til sadies! Kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til den 5. februar! Desværre døde mit kamera i samme øjeblik jeg trak det op af tasken, så det blev ikke til nogle billeder denne gang :(

2 kommentarer:

Grethe,  27. januar 2011 kl. 12.18  

Hej Sophie

Glæder mig til at læse din opgave
Lækre skjorter I har købt. Godt at læse, du er kommet i en god ny klasse, og har nogle gode venner at spise med,

Mor,  27. januar 2011 kl. 12.38  

Hej skat

Det er så dejligt at læse at dine skoledage er blevet mere afslappede og fyldt med glæde.

Jeg er fuld af beundring for dit valg af emne til din store opgave i Am Lit. Jeg synes det er modigt men er der nogen der kan klare opgaven, er det DIG. Jeg glæder mig meget til at læse den.

Må sige at I begge har god smag :-) Lækker skjorte. Lov mig at dit kamera er ladet op den 5. februar.

Eelsker og savner dig

Send en kommentar