Tournament of Kings

>> fredag den 14. januar 2011

I dag havde vi et "birthday bash" i student council, hvilket som altid bestod af en masse mad, råben og skrigeri. Ellers stod det bare på gennemgang og forberedelse til vores midterms eksamener i næste uge, som kører fra onsdag til fredag.
Efter skole snakkede jeg med min skolevejleder og min lærer om at blive taget ud af student council. Min lærer skal først sende en mail til min vejleder, før vi kan komme videre, så indtil da skal jeg have snakket med læreren for Commercial Design (den klasse jeg vil bytte student council med), og se om der er plads i klassen, og om jeg vil kunne følge med i 2. semester.
Vi var kun halvt så mange til fodboldtræning som vi plejer at være, hvilket endte med at være ret hyggeligt. Vi lavede enkle øvelser, og jeg fik scoret 4 - 5 mål da vi trænede hjørnespark. Sara kaldte mig "Sophie, the top-scorer of Denmark", hvilket er ironisk, eftersom jeg stort set aldrig scorer. Men vi havde det rigtig sjovt, så måske er fodbold alligevel ikke så slemt!

Jeg fik et lift hjem af Hannah fra holdet, hvorefter jeg tog en løbetur rundt i nabolaget, for at forbrænde noget af al maden fra "birthday bash" tidligere på dagen. Om aftenen kørte Heidi og jeg hen til the Strip, hvor vi mødtes med resten af familien samt Melissa, Ernie og deres børn på hotellet Excalibur - som forresten er bygget som et slot. Det var Caleb's fødselsdag i dag, så vi fejrede den ved at se Tournament of Kings.
Det er et ret underholdende show, hvor du sidder ved aflange borde rundt om en aflang arena, hvor selve showet foregår. Du sidder så side om side ved bordende og får serveret et måltid mad - som skal spises med fingrene, ligesom de gjorde tilbage i kongernes tid! Bordene var delt op i forskellige sektioner alt efter lande: Irland, Rusland, Norge, Spanien, Østrig, Drage (de onde i showet) og Frankrig. Vi sad i Frankrigs sektion, hvilket jeg var ganske tilfreds med!
Undervejs i showet skulle vi så banke i bordende og råbe "huu-ZAR" og smide hænderne i vejret for at heppe på vores eget land - i vores tilfælde, Frankrig! Det var en sjov oplevelse, og det mindede mig om turismens side af Las Vegas, som jeg kun sjældent ser noget til af. Casinoer med kæmpe spilleområder, barer med dansende, halvnøgne piger på bordende og en kakofoni af lyde! En dag vil jeg vende tilbage, og så skal jeg altså bare opføre mig som en komplet turist!
Lige nu er jeg ved at pakke til Salt Lake City, som vi kører mod i morgen tidlig mellem kl. 4 og 5- tidligt!

Spørgerunden fortsætter, så hvis der er noget i går og spekulerer over, så sig frem! Hvis i har et bestemt emne, som i gerne vil høre mere om, kan i også bare sige til, så vil jeg få skrevet et indlæg om det på et tidspunkt (f.eks. high school drama, amerikansk mad, stereotyper osv.)
Den franske konge, som vi selvfølgelig heppede på!

5 kommentarer:

Mia Dalsgaard 15. januar 2011 kl. 12.24  

OMG Sophie de billeder der fik mig lige lidt op at køre!! Lige præcis i den arena har jeg været for 2 somre siden!!
Synes bare det er ret vildt!
Angående spørgerrunden, så er der sikkert en masse ting som kunne være rare at få af vide, af en som har egne erfaringer.
* Kan du selv mærke forskel på dit engelsk (ordforråd, accent osv.? )
* Hvordan er det at gå i amerikansk high school - er det ligesom på film med cheerleaderne, atleterne, og andre grupperinger?
* Kan du selv mærke forskel på dig selv, selvstændighed, ansvar mm. ?

Tak for den super blog, det er læx at kunne læse om andres ophold inden jeg selv skal afsted.

Knus

Mor,  15. januar 2011 kl. 14.47  

Hej skat

Nogen gange er det ikke så meget der skal til før tingene lige pludselig føles anderledes - sådan er verden heldigvis også. Det kan være at du bliver helt glad for fodbold :-)

Tournament of kings - fantastisk ide og det ser rigtig spændende ud - og at I sad i den franske sektion gør det bare endnu bedre :-)

Gad vide, hvordan en komplet turist opfører sig ??? :-)

Håber du får nogle dejlige dage i Salt Lake City

Elsker og savner dig

laura,  16. januar 2011 kl. 00.34  

da du tog af sted, hvordan var du som person??
- strålende, genert osv -
og har det ændret sig???

Anonym,  17. januar 2011 kl. 04.49  

Hej Sophie.
Først vil jeg bare lige sige hvor stor en hjælpe din blog har været for mig. Jeg skal selv afsted næste år, også med explorius, og jeg var lidt i tvivl om det var noget for mig. Men så faldt jeg over din blog, og nu kan jeg slet ikke vente! Aller helst ville jeg afsted imorgen!
Men jeg kunne godt tænke mig at høre, som du selv skrev, high school drama? Er det virkeligt så ekstremt og dramatisk som det virker på film?
Også om den amerikanske mad virkelig er så fedtet som alle clicherene får det til at lyde?
Skal man regne med at få en masse dumme spørgsmål vedr. Danmark? Hvad er det sjoveste du har hørt?
Undskyld at jeg sådan bombaderer dig med spørgsmål, men jeg glæder mig bare så utroligt meget!
Keep up the good work! :-)

Grethe,  17. januar 2011 kl. 12.36  

Hej Sophie

Herlig fødselsdagsfest for Caleb. Jeg glæder mig over dit kamera, meget flotte billeder.

Send en kommentar