Three Days Later

>> lørdag den 29. januar 2011

Ja, bogstaveligt talt tre dage senere! Undskylder at der bliver længere mellem opdateringerne, men der er ikke så meget at fortælle hver dag.
Torsdag spillede vi kamp mod Sunrise Mountain på hjemmebane, hvor vi fuldstændig jævnede dem med jorden med et endeligt resultat på 12 - 0. Jeg spillede det meste af 2. halvleg, så det var fint. Før kampen var jeg også forbi skolens sportslæge, hvor jeg fik undersøgt min ryg. Efter kampen fik jeg en stor ispakke på, hvilket hjalp midlertidigt.
Fredag tog jeg med Kady hjem efter en tur forbi sportslægen efter skole, i stedet for at tage til fodboldtræning. Hendes veninde kom forbi og farvede vores år; Katie farvede sit hår mørkere med et rødligt skær, og jeg fik mit afbleget, i et forsøg på at komme af med resterne af mine mørke undertoner (hvilket ikke helt lykkedes). Fint resultat, når man tænker på at vi gjorde det hjemme.
Vi hang ud til omkring klokken halv 8, hvor Shelby kom og hentede mig. Vi kørte hen til hendes ven, hvor vi hang ud med nogle af hendes andre venner. En rigtig hyggelig aften!


Lørdag sov jeg længe (ja, klokken 11 er "længe" for mig herovre), hvorefter jeg spiste morgenmad og tog en løbetur. Derefter mere mad, efterfulgt af endnu en løbetur. Efter at have taget et bad, kørte Mike mig over til Kady, hvorefter vi kørte hen og hang ud på militærbasen. Vi spiste på Pizza Hut og tog et spill pool, hvorefter vi gik i biografen og så Three Days Later - for kun $4.50! Filmen var vildt god, med maser af spænding. Den kan helt klart anbefales!
Bagefter hentede vi Clarence og kørte op ad Frenchman Mountain, for at nyde synet af oplyste Las Vegas. Det var dog kortvarigt, for Kady havde lånt sin mors bil, og hun skulle have den hjemme 10:30, så jeg var hjemme allerede kl. 11 i dag. Lidt surt, for vi havde tænkt os at lave et eller andet, men vi har snakket om at hænge ud igen på fredag.
Når det så er sagt, så flytter Kady tilbage til Texas engang i februar - måske er næste weekend hendes sidste her i Vegas! De flyttede hertil lige før skolen startede sidste år, og de har været rigtig tæt på at flytte flere gange, men de er altid endt med at bliveboende. Men denne gang er det vidst alvorligt - og lige da vi var begyndt at blive rigtig gode venner! Er vildt ærgerlig over det :( Hun er en af de få personer herovre, som jeg rent faktisk vil kalde en ven!
Heidi og Micah er forresten taget til Californien i denne weekend, og Layne besøger en ven i St. George i Utah. De burde alle komme hjem i morgen aften, men indtil da er det bare Mike, Claire og jeg herhjemme.

I morgen skal jeg (forhåbentlig) følge finalen i herrernes verdensmesterskab i håndbold, hvor Danmark og Frankrig jo skal møde hinanden - spændende! Skal også skype med Cecilie før vi tager i kirke, hvilket bliver første gang herovre, så jeg glæder mig!

3 kommentarer:

isabellaengberg 30. januar 2011 kl. 05.45  

Haha du er ikke den eneste udvekslingsstudent der følger med fra computeren i verdensmesterskabet i håndbold. Folk her i Canada tror jeg er skør. Men altså det er jo dem spiller is hockey dag ind og dag ud, så det er ikke mig der er skør.

Mor,  30. januar 2011 kl. 13.30  

Hej skat

Du skal ikke undskylde der går længere mellem dine blogindlæg - det er helt fint at du "samler" lidt sammen.

Resultatmæssigt går det jo godt for fodboldholdet - dejligt at du fik spillet en hel halvleg.

Synes det lyder som om, du har haft en hyggelig weekend (ja lige indtil Danmark tabte) :-)

Elsker og savner dig

Grethe,  31. januar 2011 kl. 12.03  

Jeg synes det er rigtig flot, at du overhovedet når at skrive så mange indlæg. Ærgeligt at Kady flytter, I hygger jer sammen.

Send en kommentar