Game night

>> lørdag den 22. januar 2011

Lørdagen startede stille og roligt ud for mig. Jeg vågnede op lidt før middag, hvor jeg så tilbragte de næste par timer på bare at slappe af. Jeg havde snakket med Paulo og Katie om at løbe til U-Swirl ved middagstid, men ingen af dem vendte tilbage med svar, så det blev ikke til noget. Jeg var dog ude at løbe en tur selv om eftermiddagen.
Før min løbetur skypede jeg med min dejlige veninde Gitte. Vi snakkede i over to timer, indtil hendes internetforbindelse desværre besluttede at tage fri resten af dagen. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor skønt det var at få snakket med hende igen!
Efter en mindre rengøringssession efter Heidis ønske, samt aftensmad, tog Claire, Layne og jeg hen til familien Davies' hus, hvor vi skulle have en game night. Udover os var der Robert, Linda og Amy (Davies søskende), samt Rebecca og Jessica, som også er søskende.
Det meste af aftenen blev brugt på at spille The Game of Things..., som nok er mit nye favoritspil! Et kort bliver trukket med et spørgsmål, f.eks. "What should you not write on a valentines letter?", og så skriver alle deltagere deres svar ned på et papir. Bagefter bliver alle svarene skrevet ned, og så skal man prøve at gætte, hvem der har svaret hvad. En af svarerne til det eksempel jeg gav, var "I have a kid. Will you babysit?" Simpelthen et genialt spil, og vi fik en masse gode grin ud af vores mærkelige svar.
Mens vi spillede, proppede vi os med tortilla chips, oreos og "roundies" - søde, runde sukkerstænger, som vi ikke vidste hvad hed, så jeg døbte dem roundies, og så kaldte vi dem det. Det var en smadder hyggelig aften, for ikke at nævne sjov!


Der er intet bedre end at skype med Gitte ♥

2 kommentarer:

Mor,  25. januar 2011 kl. 08.04  

Hej skat

En dejlig måde at bruge sin lørdag på : skyping med en god veninde og "game night" - hvad mon vi skal spille, når du kommer hjem ???

Love you sweetie

Grethe,  25. januar 2011 kl. 12.57  

Jaja godt nok siger man: hellere lidt skidt i krogene end et rent helvede - men det skal jo gøres. Lyder som en rigtig god lørdag

Send en kommentar