The Stratosphere

>> fredag den 27. maj 2011

Efter 9½ måneders længsel nåede jeg endelig op i the Stratosphere. For dem af jer som ikke ved det, så er det en høj tårn-agtig bygning for enden af the Strip. Der er er 3 forlystelser på toppen, og den bedste udsigt over Las Vegas, som du nogensinde kunne ønske dig.
Selina og jeg tog derind sent om eftermiddagen, omkring kl. 5. Vi brugte lidt tid på at gå rundt indenfor, hvorefter vi tog elevatoren helt op og knipsede løs med kameraet. Vi prøvede X-Scream, som ikke er nær så skræmmende som den lyder. Insanity var desværre lukket pga. kraftig vind, hvilket var virkelig surt!
Vi prøvede derfor Big Shot (tårnet) på toppen en hel del. Det er det vildeste nogensinde! Forestil dig det Gylnde Tårn på toppen af et super højt tårn, og så hvor du bliver skudt op i luften og nærmest flyver ud af sædet, mens Las Vegas suser forbi. Det bedste bedste tårn jeg nogensinde har prøvet, og tvivler på at nogen forlystelse som den nogensinde vil leve op til dén standard!

Det var også i det tårn, at vi mødte 4 mænd fra South Dakota, som troede vi gik på universitetet, og spurgte om vi skulle på klub senere på aftenen. Venlige, men lidt skumle typer, haha. Dem er der masser af her!
Vi mødte dog også en sød, forholdsvis ung fyr, som sad ved siden af os i Big Shot. Vi faldt i snak med ham, og det viste sig at han havde boet i Tyskland i 4 år, og så snakkede vi ellers bare derudaf. Det endte med at vi tilbragte resten af aftenen sammen med ham, og vi tog alle sammen hen og spiste på Roxy's Diner, en burger-bar i 50'er stil. Her købte Selina og jeg nogle 24oz (0.7 L) glas formet som the Stratosphere, hvilket nok er min næst-bedste souvenir hidtil (min letterman's jacket er og forbliver den bedste). Kan ikke vente til at komme hjem og fylde den op med sprut! Hahahaha :D
Efter et stort måltid mad var det blevet mørkt, så vi tog helt op på toppen igen, hvor vi prøvede Big Shot med udsigt over hele Las Vegas med lys på. Las Vegas er måske ikke så pæn om dagen, men når lysene bliver tændt om aftenen, er byen utrolig smuk!
I dag var uden tvivl en af de bedste dage jeg har haft som udvekslingsstudent i Las Vegas!

5 kommentarer:

Anonym,  28. maj 2011 kl. 02.03  

Fede billeder ♥

Mor,  30. maj 2011 kl. 11.54  

Hej min skat

Det lyder som en dejlig oplevelse du og Selina har haft - godt du nåede derop inden du snart vender hjem til Danmark.

Super flotte billeder af 2 super flotte piger ♥

Elsker og savner dig ♥

Anonym,  14. marts 2013 kl. 01.31  

Right now it looks like Movable Type is the best blogging platform available right now.
(from what I've read) Is that what you are using on your blog?

Look into my blog: cleaning company

Anonym,  13. juni 2013 kl. 20.15  

Hi, of course this piece of writing is in fact nice and I have learned
lot of things from it regarding blogging. thanks.

my site le pliage longchamp

Anonym,  13. juni 2013 kl. 21.37  

Hello there, You've done a great job. I'll certainly digg it and
personally suggest to my friends. I'm confident they will be benefited from this web site.

Feel free to visit my blog post longchamp borsa

Send en kommentar