Pre-departure meeting

>> lørdag den 7. maj 2011

Lørdag forsøgte jeg at sove længe, selvom det dog ikke helt lykkedes for mig. Jeg vågnede ved 10-tiden, og de næste par timer hjalp jeg lidt til med diverse ting, tog et bad og var på computeren.
Om eftermiddagen kørte min jævnaldrende værtssøster mig til Sportsco, en sportsbutik en halv times kørsel herfra i Henderson. Her afleverede jeg min letterman's jacket, og bestilte resten af mine mærker (fodbold og track). Den burde være klar til afhentning i slutningen af maj. Glæder mig til at se det endelige resultat!

Om eftermiddagen gik jeg over til min områderepræsentants hus, eftersom vi havde et pre-departure møde. Jeg kom først i tanke om dette dagen før, så jeg måtte aflyse mine planer for lørdag, hvilket var godt irriterende, da jeg ikke havde regnet med at det var et langt møde.
Vi kørte alle sammen til Rancho High School, hvor vi skulle lave frivilligt arbejde for Relay For Life, en form for amerikansk udgave af Kræftens Bekæmpelse. Med min amerikanske organisation skal alle udvekslingsstudenter åbenbart lave 4 timers frivilligt arbejde.
Det foregik på track banen, og folk havde telte og alt muligt med. Det viste sig at vare fra kl. 7 om aftenen til kl. 7 om morgenen næste dag, og folk skulle gå rundt på track banen hele natten (?). Vi solgte balloner og gik rundt i et par timer, hvorefter vi havde et 10 minutters møde, hvor vi fik ting af vide, som vi allerede vidste. Det var kedeligt, og ikke hvordan jeg havde tænkt mig at tilbringe en af mine sidste lørdage her i Las Vegas, men ak ja. Det var dog godt at få snakket med Isabella og de andre igen!
Fra venstre til højre: Filip (Sverige), Isabella (Danmark), mig, Luiza (Brasilien), Kelvin (Vietnam).

1 kommentarer:

Mor,  9. maj 2011 kl. 02.26  

Hej min skat

Jeg er rigtig spændt på at se din jakke, når den er "færdig".

Du har nu udført din "pligt" om 4 timers frivilligt arbejde - så må dy nyde resten af din tid med venner, oplevelser osv.

DU har givet mig en uforglemmelig Mors Dag med brunch, gave, buket og ikke mindst dit dejlige kort - endnu engang TAK.

Elsker og savner dig ♥

Send en kommentar