The Golden Nugget

>> fredag den 20. maj 2011

Fredag efter skole tog Selina og jeg ind til Fremont Street. Vi fra den ene ende til den anden, hvor vi så svævebanen der er blevet ophængt gennem gaden. Vi overvejede lidt at prøve den, men gjorde det dog ikke.
Herefter var vi en tur forbi Starbucks, hvor vi begge fik købt os en dejlig vanilla bean frappuchino med ekstra karamel, samt en muffin til deling. Mums!
Derefter tog vi hen på hotetllet/casinoet The Golden Nugget, hvor vi betalte os vej ind til deres pool, hvor de blandt andet har en vandrutsjebane, som går gennem et akvarium med hajer og fisk. Det var ikke så varmt som vi kunne have ønsket os (kun 29 grader), men det var nu alligevel super.
Vi plaskede rundt i poolen i godt 3 timer vil jeg tro, og i løbet af den tid formåede vi da også at drikke halvdelen af bassinet! Selina havde en eller anden ide om, at det ville være sjovt at blive ved med at dukke mit hoved under vand, så lad os give hende skylden!
Om aftenen tog vi til Sam's Town, hvor vi så den fjerde film af Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, som havde premiere selv samme dag. Den var underholdende, men ikke nær så god som de forrige film. Den manglede ligesom noget...


Svævebanerne ovenover Fremont Street. Folk kom susende henover hovederne på os!


Jeg måtte lige posere ude foran min favorit-café.


2 vanilla bean frappuchinos with extra caramel, 1 blueberry banana nut muffin.


Poolen på the Golden Nugget, med haj-akvariumet i baggrunden.

1 kommentarer:

Mor,  22. maj 2011 kl. 04.54  

Hej skat

Lyder som du og Selina har haft en hyggelig dag sammen på Freemont street med oplevelser, mad og drikke og biograftur (:

Du skulle være udstyret med et undervandskamera, så vi kunne ha set hajerne (:

Nyd det, nyd det, nyd det - inden du får set dig om står du igen med fødderne solidt plantet i den nordsjællandske muld - glæder mig til du kommer hjem ♥

Send en kommentar