Spring break is here!

>> fredag den 15. april 2011

Spring break, som tilfældigvis falder samtidig med den danske påskeferie i år, begyndte i fredags. Sidste dag inden ferien var tildelt temaet Boys vs. Girls. Hele ugen har der væres drenge- og pige t-shirts til salg, med pink til pigerne og sort til drengene. Det er en tradition der er hvert år, og i år var det Mario og Princess Peach som var ærkefjenderne.
Allerede lidt efter middag endte skoledagen, da vi havde en assembly for boys vs. girls, samt alle forårssportsgrenene. Da halvdelen af vores track team dog var i Californien til et invitational stævne, var track dog ikke puttet på programmet. Dette fik vi dog ændret, selvom det var en smule kaotisk. Alle sportsgrenene blev præsenteret, og vi var ude på gulvet og råbe vores kampråb osv.
Bagefter stod det på lege og underholdning. I anledningen af den årlige tradition, var drengene derfor på den ene side af gymnastiksalen, mens pigerne var på den anden. Der var en rap battle mellem en udklædt Mario og Princess Peach, hvilket var nok var det sjoveste jeg nogensinde har oplevet til en assembly!


Vi dissekerede fisk i zoology i dag, og Katie og jeg var som sædvanligt et team.


Boys (Mario) vs. Girls (Princess Peach).


Vores track team (dem der var der), plus Noora.

Om aftenen skulle jeg egentlig have været sammen med Selina, men hun ændrede planer i sidste øjeblik. I stedet tog jeg derfor med Noora, Michelle og Chadd i biografen, hvor vi så filmen Hanna. En meget forstyrrende men også interessant film, som godt kan anbefales. Det var en hyggelig aften, selvom vi kom en halv time for sent til filmen, så vi gik rundt i casionet i to timer, mens vi ventede på næste forestilling.
God påskeferie til alle jer danskere, håber i vil nyde ferien lige så meget som mig :)

1 kommentarer:

Mor,  18. april 2011 kl. 01.56  

Hej skat

Endelig ferie for dig - og tiltrængt tror jeg (:

Nyd det og kom tilbage til LV med fornyede kræfter og ´sidste "etape" af dit udvekslingsår.

Elsker og savner dig ♥

Send en kommentar