Powderpuff football

>> fredag den 29. april 2011

Jeg ved ikke om jeg har fået nævnt det, men i denne uge har vi trænet for den årlige powderpuff football kamp, hvor det er juniors vs. seniors. Seniorene har allerede spillet en kamp mod en anden skole og trænet i en måned, mens os juniorer kun har trænet 4 dage (denne uge). Det er vidst tydeligt, at det ikke er helt fair!
I denne anledning havde vi vores allersidste assembly, hvilket var lidt trist. Nogen drenge havde trænet til at være powderpuff cheerleaders, siden hele ideen jo er at pigerne og drengene bytter roller. Det var utrolig morsomt, og kan ses på videoen nedenunder.


Efter skole gik Francine og jeg til Kohl's - ja, vi gik - så jeg kunne købe røde og sorte shorts til vores powderpuff-uniform. Seniorerne havde bestilt rigtige football jerseys, men vi bestilte i sidste øjeblik, så vi har bare almindelige t-shirt. Men vi fik da både en sort og en hvid, fordi de ved en fejl bestilte sorte først. Seniorerne er nemlig sorte (home), og juniorerne er hvide (visitors).
På vejen hjem stoppede vi også forbi Target og Francine's hjem, og tilbage på skolen tog vi nogle billeder på LVHS bogstaverne og wildcat-statuen.
Vi mødtes igen på skolen kl. 16:30 for at få lidt ekstra træning før kampen, men stort set ingen mødte op før engang kl. 17:30, så det blev ikke til så meget.


Selve kampen var helt fantastisk! Vi klarede det SÅ godt, og vi stod endda 20 - 20 med seniorerne på et tidspunkt! Vores defense var super, selvom det kiksede lidt for vores offense senere hen. Seniorernes hold var over dobbelt så stort som vores, og de havde selvfølgelig en masse store og kraftige piger (de fleste af dem var større end rigtige football-spillere, wtf?), og deres taktik var bare at smide bolden hen til en af deres to hurtige piger, så de kunne spæne i mål, siden alle andre var langsomme. De var utroligt aggressive, og det endte endda med at en af vores piger skulle opereres næste dag!
Jeg blev først skiftet ind i 3rd quarter, hvilket irriterede mig meget, fordi en del af pigerne i defense var langsomme, og jeg vidste at jeg kunne løbe meget hurtigere end dem. Men da jeg endelig kom ind fik jeg også lov at blive (med undtagelse af en enkelt udskiftning), da jeg tacklede de andre næsten hver gang (fordi vi er piger, betyder det at tackle at hive den andens flag af). Jeg ville ønske kampen kunne have varet længere, for så er jeg helt sikker på at vi kunne have vundet. Men det endte desværre med en sejr til seniors på 48 - 36. De sagde dog senere, at de slet ikke havde forventet så meget modstand.
Jeg ville ønske jeg kunne være her til næste år og spille powderpuff football som senior :(

1 kommentarer:

Mor,  2. maj 2011 kl. 02.28  

Hej min skat

Dejligt blogindlæg fyldt med glæde. En dejlig oplevelse for dig.

Og det er bare en super video - dette med at bytte roller er en rigtig god ide som også må kunne praktiseres i andre sammenhænge (:

Elsker dig ♥

Send en kommentar