Girls Just Wanna Have Fun

>> lørdag den 5. marts 2011

I dag havde min værtsfamilie alle missionærerne fra kirken over for at spise morgenmad. Selina kom forbi omkring kl. 9, hvor vi tog for os af den gode, amerikanske morgenmadsbuffet, som var blevet lavet i dagens anledning.
Bagefter gik vi ud i haven, men ikke lang tid efter, kom de to kvindelige missionærer ud og begyndte at snakke til os. De overbeviste os om, at gå med dem hen til templet, for at se en have, der åbenbart er inde i. Normalt er det kun mormoner, som må gå ind i templet, men andre må åbenbart godt gå ind i den lille have. De satte sig nej og begyndte at snakke løs om Gud og Bibelen, og forsøgte åbenlyst at konvertere os. Nej tak, siger jeg bare!
Efter at have hørt på deres prædiken i en time, kom Selina og jeg langt om længe tilbage til huset. Det var rigtig godt sommervejr med over 20 graders varme, så vi gik ud i haven og klatrede rundt på den høje murstensmur, og hoppede på havetrampolinen. Vi tog en masse billeder, og havde det generelt bare smadder hyggeligt!
Ich liebe sehr hoch meinen neuen Freund aus Deutschland ♥
Om aftenen tog jeg over til Paulo, hvor jeg skulle prøve kunsten 'lightwriting'. Det er når du har et professionelt kamera (som mit lækre Canon), og så tager et billede på flere sekunder, hvor du står i mørket og tegner figurer med skarpe lommelygter. Det er svært at forklare, men det ser virkelig fedt ud!
Vi fik ikke rigtig gjort noget særligt ud af det, men det var alligevel godt at få det prøvet. Paulo satte endda instillingerne på mit kamera, så nu kan jeg selv finde ud af det! Her prøvede at jeg skrive Danmark, og så endda baglæns:

7 kommentarer:

Anonym,  8. marts 2011 kl. 06.23  

Hej Sophie

Så vidt jeg husker, har du skrevet med andre som skulle på high school. Hvor har du fundet dem henne?
For jeg skal nemlig på high school i 12/13, og jeg vil også gerne skrive med nogle, som også skal, fra DK eller et andet land.
Jeg ved bare ikke, hvor jeg finder nogle.
På forhånd tak.

Mvh Caroline
(Ved ikke lige, hvordan jeg får mit navn til at stå der, i stedet for anonym..)

Mor,  8. marts 2011 kl. 20.39  

Hej skat

Herlig overskrift på din blog - tænker straks på Cyndi Laupers store hit (:

Dejligt ser vejret ud (ja vi længes efter forår og lidt mere varme) og dejlige piger ♥

Lightwriting lyder som en spændende udfordring - glæder mig til at se mere af det (:

Elsker og savner dig ♥

Sophie 9. marts 2011 kl. 20.05  

Caroline- Jeg fandt de fleste ved at søge efter udvekslingsblogs, men dem jeg snakker mest med, har jeg mødt gennem det fantastiske forum kaldet Cultures Shocked. Der er nogle helt fantastiske mennesker derinde, som jeg til daglig har kontakt med! Super fedt forum for os udvekslingsstudenter ;)

(og for at vise dit navn, vælger du Kommenter som: "navn/webadresse")

Grethe,  10. marts 2011 kl. 12.55  

Glad for du ikke er til at lokke/ konvetere:). Sjove ting du kan lave med dit kamera

Anonym,  22. juli 2011 kl. 17.23  

Hvilket kamera har du? :)

Anonym,  6. marts 2013 kl. 08.44  

Thanks , I've just been searching for information approximately this topic for a long time and yours is the best I have came upon so far. But, what in regards to the conclusion? Are you positive in regards to the source?

Here is my webpage http://www.maidbrigade.com

Anonym,  17. marts 2013 kl. 19.56  

Great blog here! Also your site loads up very fast! What web
host are you using? Can I get your affiliate link to your
host? I wish my site loaded up as fast as yours lol

My web-site :: zetaclear reviews

Send en kommentar