3 måneder tilbage

>> søndag den 13. marts 2011

I dag har jeg været her i hele 7 måneder. Kan slet ikke overskue, hvor lang tid det egentlig er! Dette betyder at om præcis 3 måneder er jeg hjemme i Danmark igen, og det er med blandede følelser, at jeg længes efter den dag.
Der har været dage herovre, som har været det rene helvede for mig, og hvor jeg virkelig ikke har kunnet forstå, hvorfor jeg tog herover. Men det har også været dage, hvor jeg har haft det rigtig hyggeligt og sjovt, som jeg ikke ville være foruden. Man lærer en masse ved at være væk hjemmefra i et års tid, både på godt og ondt!
Fredag tog Heidi og Claire til Idaho, og Layne fløj til Boston torsdag aften, så denne weekend var det kun Mike, Micah og jeg, som var hjemme. Fredag aften tog Micah og jeg ind på the Strip, hvor jeg fik set the Venetian hotel, som er designet efter byen Venice. Vi fik også gået langs selve the Strip, hvilket var en oplevelse i sig selv.


Lørdag havde vi track træning kl. 8, og vi skulle løbe vores egen disciplin som var det et rigtigt race. Jeg løb derfor 1 mile (4 runder rundt om anlægget), og min tid var 6:25 minutter, hvilket er 30 mere end hvad man skal have, for at kvalificere for Regionals. Men coach Vet sagde, at vi nok skulle få mig ned under 5:55 min. inden da!
Senere om lørdagen tog jeg hjem til Selina. Vi tog til Town Square, hvor vi spiste frokost på Californian Pizza Kitchen med hendes værtsforældre, og bagefter gik vi rundt og shoppede i fire timer. Vi købte alle vores ting sammen, fordi man i de fleste butikker kunne få tingene billigere, hvis du købte for over et bestemt beløb. Ja, vi er geniale ;)
Jeg fik købt to lotions og en parfume i Bath & Body Works, en cardigan fra Abercrombie & Fitch, en top fra Aeropostale, og en cardigan og et par højhælede sandaler fra H&M. Vi var selvfølgelig også forbi IT'SUGAR, hvor vi fik snoldet for vores småpenge.
Om aftenen hentede Selinas værtsforældre os, og så tog vi alle ind til hotellet/casinoet the Golden Nugget på Fremont Street, hvor vi så et show med stand-up komikeren Gordie Brown. Der var en masser indsider jokes, som man vidst nok skal være amerikaner for at kunne forstå, men han var nu meget morsom.
Det skal lige siges, at the Golden Nugget har den sejeste pool nogensinde, med et stort akvarium med hajer, hvor der går en rutsjebane lige igennem! Selina og jeg planlægger at tage derind og bade, når det bliver en lille smule varmere.

Jeg overnatte hos Selina fra lørdag til søndag (jeg fik kun lov af min organization, fordi hendes værtsfamilie allerede har fået foretaget de åndssvage baggrundscheck osv.). Vi blev op til omkring halv 4 om natten, og næste morgen stod vi op allerede lidt over 8! Vi spiste en lækker morgenmad med hendes værtsforældre, og bagefter skypede Selina med hendes familie i Tyskland. Eller nærmere, vi skypede alle med dem. Hendes storebror var udvekslingsstudent hos hendes værtsfamilie sidste år, og deres forældre var over at besøge ham, så de kender alle hinanden.
Senere tog vi ud at handle med hendes værtsmor, og bagefter kørte vi en tur ud i ørkenen bagved Frenchman Mountain. Da vi kom hjem spiste vi en blanding af frokost og aftensmad, og ellers hang vi bare ud resten af dagen.
Jeg kom først hjem lidt efter klokken 7 om aftenen, så jeg havde været væk i over 24 timer. Men det var helt fantastisk at overnatte hos en veninde igen, jeg har savnet det helt utroligt meget!
Det var utroligt hyggeligt, og vi fik også taget en del billeder, men det var med Selinas kamera, så jeg kan først lægge dem ud om et par dage.

3 kommentarer:

Charlotte,  15. marts 2011 kl. 03.34  

Hej S,

3 mrd. - time flies! Håber at du nyder den resterende tid derovre & fedt at du har lært Selina at kende!

Knus herfra!

Mor,  15. marts 2011 kl. 07.13  

Hej skat

Hvor du dog klæder "The Strip" ♥

Jeg er sikker på, at du med din vilje og stædighed og dit mål om at kvalificere til "Regionals" nok skal opnå den tid, der kræves.

Dejligt at du og Selina har fundet hinanden - glæder mig til at se billeder fra jeres weekend sammen.

Elsker og savner dig ♥

Grethe,  18. marts 2011 kl. 09.42  

Ja, det er helt sikkert 10 måneder, som du aldrig glemmer. Men tror også, du fremover kan få meget glæde af den tid.
Dejligt at du endelig kunne få lov at overnatte ude, vi er slet ikke i tvivl, om at i passer godt sammen.
Godt billede af dig med The Strip i baggrunden

Send en kommentar