Valentine's Day

>> mandag den 14. februar 2011

Glædelig Valentine's Day alle sammen! Jeg ved godt at vi ikke rigtig fejrer den i Danmark, men jeg håber nu alligevel, at i alle havde en god dag.
Det var sjovt at gå fra klasselokale til klasselokale i dag, og se størstedelen af skolens piger gå rundt med kæmpemæssige bamser, blomster, chokolade osv. Selv fik jeg en hjerteformet chokoladeæske af Joseph, som sidder ved vores lunch-bord. Han gav alle os piger ved bordet (som er alle med undtagelse af ham selv) chokolade og et lille kort, som han havde skrevet specielt til os. Virkelig sødt! Jeg fik også en cupcake af en af drengene fra min Commercial Design klasse. Det var en dejlig overraskelse, for jeg havde ikke regnet med at få noget!
I historietimen i dag fik vi læst en bog højt, som var skrevet af en kvinde, som overlevede Hiroshima. Kan i huske, at jeg fortalte jer, at alle i min klasse synes, at det var fuldkommen fair, at amerikanerne smed atombomben over Hiroshima og Nagasaki? Og hvor frustreret det gjorde mig, at de kun tænkte på deres amerikanske tropper, og ikke alle de hundredtusindvis af japanske civile, som mistede livet? Denne højtlæsning ændrede vidst ikke deres mening, men den fik nok en del af dem til at tænke en ekstra gang over konsekvenserne. Vores lærer, Mr. Mattox, fortalte os endda, at Yuri, den japanske udvekslingsstudent, havde grædt, da han læste historien om Hiroshima højt! At nogen overhovedet kan retfærdiggøre at smide en atombombe vel vidende om konsekvenserne, går langt over min forstand!

Efter skole mødte jeg og alle de andre udvekslingsstudenter op i klasselokale 213, fordi vi skulle have taget billeder til årbogen. Det gik op for mig, at vi er hele 8 udvekslingsstudenter på LVHS: Christian, Kira, Selina, Patrick (Tyskland), Noora (Finland), Han (Kina), Yuri (Japan) og mig (Danmark). Det er ret mange for bare én skole!
Det tog længere tid end forventet at få taget billeder, så jeg tog ikke til fodboldtræning i dag. Han, udvekslingsstudenten fra Kina, var der heller ikke, fordi hun var syg, så vi skal først tage gruppebilleder på onsdag. Jeg kunne ikke få fat i Layne, som skulle hente mig, så jeg gik rundt på skolen sammen med Selina, den nye udvekslingsstudent fra Tyskland, som skal være her den sidste halvedel af skoleåret.
Vores skole havde fundet på den sjove ide, at lave en lille seddel med et citat på til hver enkelte elev på skolen, hvilket vil sige lidt under 3000 sedler. Alle disse sedler var hængt op på vinduerne af administrationsbygningen, og de var ikke hængt op i alfabetisk orden! Forestil jer lige at skulle finde ens eget navn! Vi var nogle stykker som ledte efter navne, og det endte med at Kira fandt mit navn - var ellers lige ved at opgive, så det var super! Bagefter fik jeg et lift hjem af Selina og hendes værtsfar, og vi snakkede om at vi skulle hænge ud på fredag.

Da jeg kom hjem klippede jeg nogle hjerter ud (jeg skal nok forklare nærmere længere nede i teksten), hvorefter jeg løb en lille tur på omkring 5 km. Efter at have taget et bad, kom alle hjem, og Melissa, Ernie og deres børn over. Derefter stod den på hjemmelavet pizza, chokolade, kage og et spil "maskerade" - hvor du trækker et navn, og skal fortælle noget om personen, så dit hold kan gætte hvem det er. De hjerter, som jeg klippede ud tidligere, blev brugt til et lille Valentine's kort, hvor alle skrev én ting, som de godt kunne lide om dig. Sød ide!
Jeg tror aldrig jeg har spist så meget chokolade som i dag, men det var en smadder hyggelig dag. Jeg fik ikke studeret for mine to store prøver i morgen, men den tid den sorg. Det er forresten nu 98.9% sikkert, at vi skal stå på ski/snowboard på lørdag oppe i Bryce Canyon!


Den hjerteformede chokoladeæske og kort af samme form er fra Joseph, den lille røde
seddel er fra LVHS, og Valentine's kortet er fra familien Wixom.

2 kommentarer:

Mor,  15. februar 2011 kl. 13.22  

Hej min skat.

Sikke et dejligt "Valentines" indlæg. Synes det er en rigtig sød ide med "Valentines" hjertet - dejligt med lidt "ros" og i mine øjne langt at foretrække frem for bamser, blomster m.v. Når det er sagt, synes jeg at Joseph er en rigtig gentleman :)

Bombningen af Hiroshima er en skamplet i den amerikanske historie - ubegribeligt at de unge amerikanere ikke kan se det ...

Dejligt at du har mødt Selina - måske I kan få talt lidt tysk sammen :)

Elsker og savner dig <3

Grethe,  17. februar 2011 kl. 10.22  

Hej Sophie
Mange søde traditioner og rigtig flot af Joseph at han betænker alle pigerne ved frokostbordet. Må være dejligt for dig at møde de andre udvekslingsstudenter på skolen og udveksle erfaringer. Nu er det dig, der er den "gamle" og kan vise Selina til rette:)
Vinteren er desværre vendt tilbage efter nogle milde dage. Prognosen melder koldt den næste uge, :(
Kan du bruge din jakke eller er det for varmt? Den er bare sååååå sej

Send en kommentar