Mit første mål i Amerika!

>> onsdag den 2. februar 2011

I dag spillede vi kamp mod Chaparral High School efter skole. Egentlig troede jeg, at Sunrise Mountain var det dårligste hold i vores division, men det viser sig åbenbart at være Chaparral. Vi vandt en stor sejr på 10 - 0, og det bedste af det hele? Jeg scorede mit første mål herovre! Vi havde hjørnespark, og bolden kom flyvende direkte hen til mig, og så sad den ellers i nettet! Det føltes godt endelig at bidrage end lille smule til holdet, selvom det var en nem sejr.
Bagefter hentede Heidi mig, og vi kørte en tur til Costco, hvilket selvfølgelig betød masser af smagsprøver og indkøb i lange baner! Layne havde desværre glemt at fortælle mig, at vi skulle mødes og planlægge de sidste detaljer for sadies i dag kl. 17, så det nåede jeg ikke hjem til.


Siden jeg ikke har så meget at fortælle, vil jeg dele lidt af Amerikas dumhed med jer! I går da Mike kørte mig i skole om morgenen, havde vi radioen tændt, og de havde en udsendelse om Muhammed-tegningerne. Men underligt nok blev de ved med at snakke om bombetrusler i Stockholm, og de interviewede endda en svensker, som de sagde var den, som havde tegnet den mest kendte tegning. Hvad fanden sker der for det? Jeg tror hvem end der har lavet den radioudesendelse, ville have godt at af klikke her og foretage lidt research!
Derudover er vi i gang med at gennemgå 2. verdenskrig i U.S. History H, hvilket er ret interessant, da jeg får et indblik i amerikanernes holdning. Lad mig bare sige, at jeg er ret uimponeret og ikke har særlig meget tilovers for deres indstilling. Samtlige af mine klassekammerater sagde i dag, at de var fuldkommen ligeglade med at de havde bombet og dræbt massevis af mennesker i Hiroshima, fordi "de bombede os først!" Derudover er de også af den holdning, at USA er den sande sejrherre, selvom de først trådte officielt ind i krigen i sidste øjeblik. Jeg blev simpelthen så møgirriteret over deres holdninger og syn på 2. verdenskrig! Det var heldigt at klokken ringede til næste time på det tidspunkt, for jeg havde virkelig fået nok af deres "Amerika-is-the-best" attitude angående omtalte emner.
Til jer amerikanere, som læser dette, så siger jeg ikke at alle har denne holdning. Det ser bare ud til at være en generel mening på min skole, hvilket jeg personlig synes er trist. Hvad synes i?

7 kommentarer:

Anonym,  3. februar 2011 kl. 06.25  

Sophie, det er meget trist at det er en generel mening på din skole at "America-is-the-best" attitude. Jeg kan ikke forstår hvorfor mange Amerkaner tror at de er bedre end nogen andre. Hvis du finde ud af det, så vil du være søde og fortælle mig. Det er et af de problemer jeg har, fordi jeg ikke tror på den måde

Mor,  3. februar 2011 kl. 09.05  

Hej skat

Tillykke med sejren og med målscoringen - dejligt for dig. Og husk, at du kan og har bidraget med noget til holdet - ellers ville du ikke være mellem de udvalgte...

Jeg tror (desværre) at der er mange der ikke ser den store forskel på om det er Danmark, Sverige eller Norge - men du har ret : lidt research havde været en god ide. Dette indlæg var vist dumpet, hvis det havde været en skole-opgave !

Tanker og holdninger omkring 2. verdenskrig og USA's rolle vendte vi i morges - og vi er jo ganske enige. Jeg er dog sikker på, at det sidste ikke er sagt og diskuteret om dette emne i jeres U.S. History H timer..

Elsker og savner dig ♥

Anonym,  3. februar 2011 kl. 09.49  

Kære Sophie

Mon ikke det indlæg, du har hørt i radioen, drejede sig om den svenske tegner Lars Vilks, som også har tegnet løs? Med tilhørende overfald og bombeangreb i Stockholm.

Kh, Henriette

cille 3. februar 2011 kl. 12.23  

hej :)
hvad hedder din amerikanske organisation?

Grethe,  3. februar 2011 kl. 14.12  

Beviser hvor sundt det er med et længere ophold i et andet land.

Sophie 3. februar 2011 kl. 16.21  

Henriette - Hvad i al verden? Dumme, svenske kopister! Det er ikke nok at de fordrejer vores smukke sprog - nu stjæler de også vores skandaler? :P

Cille - Min danske organisation er Explorius, og min amerikanske organisation er ISE (International Student Exchange).

Anonym,  4. februar 2011 kl. 00.25  

Smukke sprog - lol

Send en kommentar