Værtsfamilie i Las Vegas!

>> torsdag den 15. juli 2010Så blev det endelig min tur til at få en værtsfamilie! Jeg tjekkede SMG's hjemmeside ved ottetiden, for at se om der var noget nyt. Da jeg så kom derind, kunne jeg se at der var ændret noget under "Host Family Information". Desværre var der en fejl på siden, som forhindrede mig i at se noget som helst, så jeg måtte kontakte en fra SMG for at få løst fejlen. Da han er færdig skriver han så, at det burde være i orden og at jeg nu kunne se min værtsfamilie information.
Jeg hoppede op og ned, dansede rundt i hele huset og smilede fra øre til øre. Jeg tror aldrig jeg har været så glad i mit liv! Den næste time gik med at prøve at finde ud af mere om familien og skolen, mens jeg knap nok kunne forholde mig i ro.

Familien Wixom består af Michael og Heidi, som har i alt 6 børn - alle sammen piger. Tre af dem er gift og flyttet hjemmefra, mens Micah på 30 år og Layne på 15 år bor hjemme. Deres 19årige datter Claire er i England fra august til december, så hun er ikke hjemme det første halve år.
Som sagt bor familien Wixom i den nordlige del af Las Vegas i en forstad ved navn 'Sunrise Manor'. Deres hus ligger for foden af Freshman Mountain, og ser ud til at være rimelig stort - selvfølgelig, når de nu har haft 6 børn boende! Las Vegas ligger i Clark County, som er det mest beboede county i Nevada, og er kendt for sine casinoer, fine restauranter og shopping-muligheder. Byen ligger midt i Mojavo-ørkenen og er omringet af bjerge, og det er ikke for ingenting, at Nevada er den tørreste og tredje varmeste stat i USA.


Tænk at jeg skal opleve alt dette om lidt over en måned! Viva Las Vegas, here I come :D

Skolen jeg skal gå på hedder Eldorado High School, og ligger blot 2.1 miles fra familiens hus. Det er en stor skole, med over 3.000 elever, hvilket er 10 gange større end jeg er vandt til! ESH tilbyder en masse forskellige fag og sportsgrene, som jeg håber at jeg kan få mulighed for at prøve. Første semester starter den 30. august, men inden da er der et orienteringsmøde den 18. august, som jeg også skal med til. Andet semester slutter den 5. juni, hvor alle går på sommerferie.
Jeg må indrømme at jeg fik noget af et shock, da jeg så at første lektion starter kl. 07.05 om morgnenen, hvilket er en hel time og ti minutter tidligere end hvad jeg har været vant til gennem de sidste 10 år! Til gengæld slutter dagens lektioner allerede 12:46 efterfulgt af en halv times frokostpause - og så har man fri resten af dagen.
Jeg kan ikke andet end at elske skolens navn; 'Eldorado'. Det minder mig om Dreamworks' film af samme navn, som handler om to gutter der finder Eldorado, byen af guld =]

Jeg fandt et billede af dem hver på Facebook, og jeg synes de ser utrolig søde ud alle sammen :) Har allerede skrevet en mail til dem, og kan næsten ikke vente med at høre fra dem!
Det er ikke til at fatte, at jeg har en værtsfamilie som har valgt netop mig, og som jeg skal bo hos de næste 10 måneder! Denne dag kunne ikke blive bedre :D

12 kommentarer:

Anonym,  15. juli 2010 kl. 13.50  

JADDAAAA!! Skype soon! :] tell me everything ;)

Camilla Holm 15. juli 2010 kl. 14.03  

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!

charlotte 15. juli 2010 kl. 14.58  

Gratulerer med familie!! :)

Camilla Holm 16. juli 2010 kl. 01.51  

Ja, netop. Det er sådan man går og har det.
Du skal skrive når du får snakket med familien, eller bare i det hele taget når de svarer på mail'en!!!
VI SKAL AFSTED OM LIDT!!!
Det er en mega underlig følelse.... <3

Anonym,  16. juli 2010 kl. 02.59  

Gratulerer! Det var på tide :D Fader at du kom til Las Vegas da! Urettferdig! hahah

Little Ida goes Little Britain 16. juli 2010 kl. 05.47  

WOW!!! las vegas!!! det er jo bare ikke til å tro!!! gratulerer utrolig masse sophie, gleder meg veldig til å høre om hvordan livet i las vegas blir:):):)

Martina 18. juli 2010 kl. 05.05  

heldig med Las Vegas, det blir sikkert et kjempe bra år! :D Gratulerer med vertsfamilie!! håper det skjer noe med meg om ikke så alt for lenge, hehe :p

Martina 18. juli 2010 kl. 08.58  

hehe, takk for det! :D

Anonym,  19. juli 2010 kl. 03.03  

Hej Sophie.
Jeg har lige tjekket din blog lidt ud, den ser rigtig fin ud! Jeg har selv lige oprettet en :-)
Og tillykke med værtsfamilien!!

http://pathuel-sille.blogspot.com/

Anonym,  19. juli 2010 kl. 16.25  

SV: Så gøy at du skal reise samme dato som meg :D Da sees vi der! Gratulerer så mye med vertsfamilie, også i Las Vegas da! Spennende :)

Send en kommentar