Min amerikanske familie

>> tirsdag den 20. juli 2010


Tænk at her er jeg om blot lidt under en måned. Lille mig i kæmpe store Las Vegas, wow!

Jeg har nu fået mailet en smule med min host-mom, Heidi, så jeg har nu fået svar på en del spørgsmål, og derfor lidt mere at fortælle om familien Wixom.
Min værtsfar hedder som sagt Michael, men Heidi kaldte ham Mike, så jeg tror det er hans kaldenavn. Han er avodkat og har sin egen advokatpraksis, og derudover er han også medlem af bestyrelsen i Board of Regents, som overser alle gymnasiaer og universiteter i Nevada, hvilket skulle være meget tidskrævende.
Min værtsmor, Heidi, har undervidst i skolen, men er nu direktør for læsefærdigheder i en organisation kaldet Opportunity Village, som hjælper mentalt handicappede. Hun virker som en sød og åben person, som er villig til at svare på mine mange spørgsmål.
De har også en hund ved navn Wishbone, som er en American Eskimo, en virkelig flot race med lang, hvid pels. Den er den er meget gammel, så Heidi skrev at de håbede jeg kunne nå at møde den. Jeg elsker hunde, så jeg holder mine fingre krydsede!
Så vidt jeg kan se på deres Facebook-profiler, så er de medlem af The Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints, hvilket betyder at de er mormoner. Jeg har ikke nogen bestemt holdning til lige præcis den religion, men det bliver i hvert fald spændende at finde ud af, hvor troende de er.

Heidi forklarede, at alle deres døtre havde gået/går på Las Vegas Academy of International Studies, Performing and Visual Arts, som er en af USA's mest prestigefyldte kunstskoler, og at hun gerne ville prøve at kontakte rektor for at høre, om jeg kunne plads der. Det er dog en 'magnet school', hvilket betyder at de ikke har nogle sportsgrene selv, så eleverne deltager i sportsgrene hos skolen i deres område (i mit tilfælde ville det blive Eldorado), hvilket jeg er lidt ærgelig over. Men fagene virker interessante, og synes virkelig det er et sødt tilbud af Heidi at komme med.
Jeg er lidt i tvivl på grund af det med sporten, fordi alt det med school spirit omkring skolens sports-teams virkelig er noget jeg har set frem til at opleve. Jeg skrev tilbage at hun gerne måtte prøve at snakke med rektor, men efter at have tænkt over det i en time, kunne jeg mærke, at det ikke føltes rigtigt. Jeg vil ikke træffe nogle forkerte beslutninger mht. til mit udvekslinsgår, og endda slet ikke jeg allerede er taget afsted, så jeg sendte endnu en mail, hvor jeg forklarede det med sporten og udtrykte, at Eldorado nok vile være det bedste valg for mig.
Heidi skrev tilbage, at Eldorado High School er kendt for at være den værste high school i hele Clark County distriktet, og at det var derfor hun prøvede at opmuntre mig til at finde en anden skole. Det skræmte mig lidt, for helt ærligt, den værste? Man kan da ikke sende udvekslingsstudenter til distriktets værste skole!? Jeg ved ikke om jeg skal beholde min plads på Eldorado og så tage det som en oplevelse eller ej.

Heidi sagde, at hun ville prøve at snakke med rektoren fra Las Vegas Academy når vedkommende kom hjem fra ferie i August, og så hvis skolen accepterede mig, kunne jeg få lov at få en 'tour' af begge skoler når jeg kom der over, og så træffe en beslutning der. Har sendt en mail afsted til Linda fra Explorius og spurgt om det er muligt.
Uff, alt det her er så forvirrende. Vil helst bare have fundet en løsning NU, men det lader sig desværre ikke gøre :(

5 kommentarer:

Anonym,  20. juli 2010 kl. 04.29  

Hvis du går på Las Vegas Academy vil det jo tydeligvis ikke bli som et helt vanlig high school year da. Ikke den samme high school-spiriten og sånn. Jeg hadde skjønt om du ville gått der hvis du var veldig kreativ og interessert i kunst, men det er er kjipt å gi opp hele grunnlaget for hvorfor du drar på utveksling. Selv om det er annerledes betyr det jo ikke at det er feil da! Prøv å finn litt mer informasjon om kunstskolen, og se hvor forskjellig den er fra Eldorado. Kanskje det ligger noen filmer derfra på YouTube. Følg fornemmelsen din!

Gjertrud 20. juli 2010 kl. 16.15  

Så koslig at du fant bloggen min! :) Skal gå på cheyenne high school, som ligger i North Las Vegas, skal selv bo i North Las Vegas. Hvor i Vegas bor du?

Gjertrud 20. juli 2010 kl. 16.19  

åja, da kan vi da ikke bo så alt for langt ifra hverandre! Vi får møtest der nede da :) Når drar du ned, og når begynner skolen din?:)

Gjertrud 21. juli 2010 kl. 02.15  

Åja, ok :) Har du noen planer med vertsfamilien din før du begynner på skolen eller? Jeg drar den 3. August, og skolen min begynner og den 30. august:) Drar så tidlig fordi jeg skal til California med vertsfamilien min:D

Jonas K. Larsen 23. juli 2010 kl. 04.02  

Jeg har heller ikke nogen mening om mormoner, men de driver godt nok nogle alternative efterskoler. Uden for Las Vegas i ørkenen nær byen Pahrump har de Horizon Academy omgivet af "Death Valley". Jeg læste af Utah på mange områder gør det samme for Amerikanske forældre som forældre af anden etnisk oprindelse gør her i landet når de sender børnene på Koranskole i udlandet.

Jeg tror ikke at du skal være bange for Eldorado, men husk på at du er ude. Ikke noget med at fortælle at du har haft en kæreste hjemme på værelset eller at den bedste måde at undgå graviditet er beskyttelse. De vil i bedste fald dø af grin. Husk på at afholdenhed er godt og vær virkelig underdanig som teenager. Så får du et supert ophold skal jeg sige fra en af mine kammerater som tog chancen.

Send en kommentar