Min fødselsdag

>> søndag den 13. juni 2010

I dag var det min 16 års fødselsdag, også kendt som "Sweet Sixteen" af amerikanerne. Jeg blev vækket med fødselsdagssang og gaver på sengen allerede ved 7 tiden, da gæsterne var inviteret til brunch kl. 11. Vi fik selvfølgelig 'American breakfast' - meget passende, ikke sandt? ;)
Det var en skøn dag, og fik nogle herlige gaver. Blandt disse gaver var blandt andet et Canon 500D spejlreflekskamera, som jeg har gået og sukket efter i månedsvis! Tusind tak til min mor og Grethe, jeg lover jeg nok skal tage nogle smukke billeder på den anden side af Atlanterhavet :) Fik blandt andet også et stooort verdenskort (137 x 89 cm), som jeg skal dekorere når jeg kommer hjem, så jeg kan holde styr på, hvor i verden jeg har været. Der var også andre skønne ting, men det ville blive et alt for langt indlæg, hvis jeg skulle til at remse dem alle op. Det er underligt at tænke på, at jeg højst sandsynligt vil skulle fejre min fødselsdag i United States til næste år!
På tirsdag skal jeg op til engelskeksamen, så hele dagen i morgen er dedikeret til det engelske. Jeg glæder mig til næste weekend, hvor jeg skal holde fødselsdag med nogle veninder :)

Forrige morgen modtog jeg nogle dokumenter, som Explorius havde videresendt. Det var blandt andet papirer til ansøgning af visum, 'student handbook' fra ISE (International Student Exchange, min under-underorganisation) og diverse papirer. Jeg nåede at læse håndbogen igennem få minutter efter kuverten var blevet åbnet! Udover det er der intet nyt. Folk bliver ved med at spørge, om jeg har fået værtsfamilie, men jeg må desværre skuffe dem - jeg venter stadig i spænding!

8 kommentarer:

Nanna 14. juni 2010 kl. 01.47  

Tillykke! Det lyder lækkert med dit nye Canon. Hvis vi får chancen, så lad os tage til Central Park, NYC under softlanding og lave et photo spree :).

Rikke Jongshøj 15. juni 2010 kl. 08.14  

det gjorde vi så åbnebart :D

Little Ida goes Little Britain 16. juni 2010 kl. 06.57  

gratulerer med dagen sophie! det virker som om du hadde en strålende dag :)

Elin Rose Greve 20. juni 2010 kl. 14.45  

Jeg har heller ikke fået en familie endnu, så jeg ved hvordan du har det!
Er der kommet brev, er der kommet brev..? Nej! Pisse deprimerende ;)
Og tillykke med fødselsdagen! :-)

Laura 6. juli 2010 kl. 13.00  

Jeg rejser også med Explorius til USA efter sommerferien. Er blevet fast læser af din blog - tjek min ud hvis du har lyst (: Og tillykke med fødselsdagen og dit Canon, forresten.

laura-i-usa.blogspot.com

Anonym,  13. marts 2013 kl. 06.40  

My relatives always say that I am wasting my time
here at net, but I know I am getting knowledge all the time by reading thes fastidious articles or reviews.

hardwood floors

Have a look at my web blog hardwood flooring
my website - engineered hardwood floors

Anonym,  19. marts 2013 kl. 00.07  

hi!,I really like your writing so so much! percentage we keep up a correspondence extra about your article on AOL?
I need a specialist on this area to solve my problem.

May be that is you! Having a look ahead to peer you.

Feel free to surf to my webpage cleaning company

Anonym,  9. april 2013 kl. 10.12  

I'm really enjoying the theme/design of your site. Do you ever run into any browser compatibility issues? A handful of my blog visitors have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any recommendations to help fix this issue?
toledo movers

Here is my site ... web log file analysis

Send en kommentar