Ny, personlig blog :)

>> lørdag den 3. marts 2012

Jeg har oprettet en ny, personlig blog, hvor jeg vil skrive om min hverdag herhjemme fremover. Det bliver ikke lige så udvekslingsfokuseret, som den her blog har været selvfølgelig, så der vil nok stadig komme et indlæg eller to en gang i mellem på den her blog, om de ting, som jeg endnu ikke har fortalt om :)
Men indtil da, så kan i finde den anden blog her.

1 kommentarer:

Sofie 19. maj 2012 kl. 05.11  

Hej!! Fed blog først og fremmest ;)

Så... jeg har et par spørgsmål og er nysgerrig, mht dit år i USA. Så håber du bære over med mig og kunne tænke dig at fortælle mig om det.
Jeg går selv med planer om at tage afsted på high school i USA i året 2013/2014, dog er det ikke sikkert eller noget endnu.
Jeg er egentlig ikke så nervøs for alt det med værtsfamilie, for er overbevist om at man ender med en familie man kommer til at elske som sin egen, men jeg er lidt nervøs for skolen.
Er bange for at jeg ikke ville få nogle venner, og bare ville ende med at være en loner hele året, hvilket jo nok ville ødelægge oplevelsen.
Nå men jeg ville høre om du havde svært ved at få venner og sådan du ved, og hvad med niveauet i skolen, hvor højt var det i forhold til herhjemme?
Kunne du tænke dig at beskrive hvordan en normal hverdag og en weekend så ud. Og hvordan din første skoled dag var? Vil du anbefale mig at tage afsted?
Jeg håber du kan finde tid til lige at melde tilbage.

Tusind tak

Hilsen Sofie
Ps. send mig en mail på softice_nielsen@live.dk

Send en kommentar